Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

Listen and learn first English words

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4.8 (5 vélemény)
(4)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Molnár Krisztina
2019.07.15
Keresztfiam idén kezdi 4. osztályban a nyelvtanulást, de már most tud jó pár szót, ezzel a könyvvel könnyebben sajátíthatja el a szavak kiejtését.
supernova
2019.06.19
Kicsit tartottam a fogadtatásától, de a gyerekeim már önállóan cserélgetik a kártyákat es egymásra "licitálva" mondják a szavakat, én nem is kellek hozzá.
Both Johanna
2019.06.18
2 éves kislányom imádja az interaktív könyveket és ha épp olyan kedvében van utánozza is a szavakat. Nagyon klassz témákra vannak csoportosítva a szavak, a mindennapjainkhoz tudjuk kötni őket és kőnyv nélkül is tanulgatjuk őket napközben otthon és sétálva az utcán. Ugyanúgy mint az anyanyelvünket!
Vas Anna Beáta
2019.06.11
Listen and Learn First English Words könyvből sokat ‘olvasunk’ szavakat, amik bizonyos témák köré vannak csoportositva. A témákat a kátyák ki- és behelyezésével lehet váltogatni. Nekem egy pici csalódást azért okozott, mert a behelyezett kártyák holtjátéka miatt, és mert a 16 hósomnak a pici ujja nem mindig tudja aktiválni a szógombokat.
Pödör Andrea
2019.06.27
Tartalmilag szuper ez a könyv, nagyon jó ahogy csoportosítva vannak a szavak, valóban az adott témához tartozó legfontosabb szavakat tartalmazza. Azért adok csak négy csillagot, mert nem igazán felhasználóbarát. A kisfiam 17 hónapos és sokszor nem találja el hol kell pontosan megnyomni, hogy kimondja a könyv a szavakat, illetve a keret ahová be kell tenni a szókártyákat nem strapabíró, a kisfiam már el is szakította.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza