Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

Listen and learn first English words

Listen and learn first English words

A fun and interactive way for children to learn and listen to over 100 everyday English words spoken by a native speaker. Children will love selecting a card with illustrations of a topic such as clothes, food, or animals, slotting it into the book’s special frame and pressing an illustration to hear the word read aloud. Each of the four double-sided topic cards shows sixteen words with colourful corresponding pictures. A fun and engaging way for preschool children to learn English as either a first or second language.

8 250 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Videó
Részletek

A Listen and learn nagy kedvencek nálunk. Szerintem a Te gyermeked is szeretni fogja és rengeteget fogtok tanulni vele. Nézd meg közelebbről!

Életkor:1+
Kiadó:Usborne
Szállítás:4-5 munkanap
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2017,angol,colourful book,english,gyerekkönyv,készségfejlesztés,könyv,language,letters,little children,nyelv,szavak,szünidőre,usborne,words
Életkor
Babák (0-3 év)
Cikkszám
9781409582489
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 4,8 )
2019.07.15 00:00
 - Molnár Krisztina
Keresztfiam idén kezdi 4. osztályban a nyelvtanulást, de már most tud jó pár szót, ezzel a könyvvel könnyebben sajátíthatja el a szavak kiejtését.
2019.06.19 00:00
 - supernova
Kicsit tartottam a fogadtatásától, de a gyerekeim már önállóan cserélgetik a kártyákat es egymásra "licitálva" mondják a szavakat, én nem is kellek hozzá.
2019.06.18 00:00
 - Both Johanna
2 éves kislányom imádja az interaktív könyveket és ha épp olyan kedvében van utánozza is a szavakat. Nagyon klassz témákra vannak csoportosítva a szavak, a mindennapjainkhoz tudjuk kötni őket és kőnyv nélkül is tanulgatjuk őket napközben otthon és sétálva az utcán. Ugyanúgy mint az anyanyelvünket!
2019.06.11 00:00
 - Vas Anna Beáta
Listen and Learn First English Words könyvből sokat ‘olvasunk’ szavakat, amik bizonyos témák köré vannak csoportositva. A témákat a kátyák ki- és behelyezésével lehet váltogatni. Nekem egy pici csalódást azért okozott, mert a behelyezett kártyák holtjátéka miatt, és mert a 16 hósomnak a pici ujja nem mindig tudja aktiválni a szógombokat.
2019.06.27 00:00
 - Pödör Andrea
Tartalmilag szuper ez a könyv, nagyon jó ahogy csoportosítva vannak a szavak, valóban az adott témához tartozó legfontosabb szavakat tartalmazza. Azért adok csak négy csillagot, mert nem igazán felhasználóbarát. A kisfiam 17 hónapos és sokszor nem találja el hol kell pontosan megnyomni, hogy kimondja a könyv a szavakat, illetve a keret ahová be kell tenni a szókártyákat nem strapabíró, a kisfiam már el is szakította.
Videó