Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

Listen and learn first English words
Listen and learn first English words
8 250 Ft

Listen and learn first English words

A fun and interactive way for children to learn and listen to over 100 everyday English words spoken by a native speaker. Children will love selecting a card with illustrations of a topic such as clothes, food, or animals, slotting it into the book’s special frame and pressing an illustration to hear the word read aloud. Each of the four double-sided topic cards shows sixteen words with colourful corresponding pictures. A fun and engaging way for preschool children to learn English as either a first or second language.

Azonnal elvihető   (4 db)
8 250 Ft
Részletek

A Listen and learn nagy kedvencek nálunk. Szerintem a Te gyermeked is szeretni fogja és rengeteget fogtok tanulni vele. Nézd meg közelebbről!

Életkor:1+
Kiadó:Usborne
Szállítás:4-5 munkanap
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Életkor szerint
Babák (0-3 év), Óvodások (3-6 év)
Cikkszám
9781409582489
Videó
Vélemények
Átlagos értékelés:
4.8 (5 vélemény)
(4)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Molnár Krisztina
2019.07.15
Keresztfiam idén kezdi 4. osztályban a nyelvtanulást, de már most tud jó pár szót, ezzel a könyvvel könnyebben sajátíthatja el a szavak kiejtését.
supernova
2019.06.19
Kicsit tartottam a fogadtatásától, de a gyerekeim már önállóan cserélgetik a kártyákat es egymásra "licitálva" mondják a szavakat, én nem is kellek hozzá.
Both Johanna
2019.06.18
2 éves kislányom imádja az interaktív könyveket és ha épp olyan kedvében van utánozza is a szavakat. Nagyon klassz témákra vannak csoportosítva a szavak, a mindennapjainkhoz tudjuk kötni őket és kőnyv nélkül is tanulgatjuk őket napközben otthon és sétálva az utcán. Ugyanúgy mint az anyanyelvünket!
Vas Anna Beáta
2019.06.11
Listen and Learn First English Words könyvből sokat ‘olvasunk’ szavakat, amik bizonyos témák köré vannak csoportositva. A témákat a kátyák ki- és behelyezésével lehet váltogatni. Nekem egy pici csalódást azért okozott, mert a behelyezett kártyák holtjátéka miatt, és mert a 16 hósomnak a pici ujja nem mindig tudja aktiválni a szógombokat.
Pödör Andrea
2019.06.27
Tartalmilag szuper ez a könyv, nagyon jó ahogy csoportosítva vannak a szavak, valóban az adott témához tartozó legfontosabb szavakat tartalmazza. Azért adok csak négy csillagot, mert nem igazán felhasználóbarát. A kisfiam 17 hónapos és sokszor nem találja el hol kell pontosan megnyomni, hogy kimondja a könyv a szavakat, illetve a keret ahová be kell tenni a szókártyákat nem strapabíró, a kisfiam már el is szakította.
Hasonló termékek