Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra szeptember 1-jétől!
 

Lift-the-Flap General Knowledge

Vélemény írása a termékről

Bizony hamar elérkezik az a pillanat a kétnyelvű nevelésben, amikor nem biztos, hogy tudsz a gyerekeid érdekes kérdéseire angolul választ adni. Például: Miért látjuk mindig másnak a Holdat? Miért folyik a könny a szemünkből, ha hagymát vágunk? Ezekben a kérdésekben nagy segítségedre van a Lift-the flap General Knowledge.

135 fülecske vár felfedezésre!

Fantasztikus tények, mint például, mit jelent a karaoke japánul, a Mona Lisa honnan kapta a nevét, hány leszármazottja van Dzsingisz Kánnak. A könyvben témákra bontva szívhatjuk magunkba a tudást, például élőlények, tudományos labor, kincskeresés, "mikor történt?". A témák még a periódusos táblát és a Föld kialakulását is érintik. Szó esik a sós vízi krokodilról, a Nagy Piramisról Gizában, és sok minden másról. Ideális arra, hogy az általános műveltséget fejlessze már a legkisebbeknél is. Kérdések és válaszok sorozatai szórakoztatják a gyerekeket órákon át.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2019.06.07 00:00
 - Rendek Rita
Rendek Rita
2019.06.07 00:00
Még én is tanultam belőle! Szuper alapműveltség-bővítő, együtt tanulunk, ismerkedünk a világgal! Bármely tankönyvnél szórakoztatóbb!
simplepay_hu