Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

Lift-the-Flap General Knowledge
Lift-the-Flap General Knowledge
5 490 Ft

Lift-the-Flap General Knowledge

Lift-the-Flap General Knowledge
Lift-the-Flap General Knowledge
Lift-the-Flap General Knowledge
Lift-the-Flap General Knowledge

Bizony hamar elérkezik az a pillanat a kétnyelvű nevelésben, amikor nem biztos, hogy tudsz a gyerekeid érdekes kérdéseire angolul választ adni. Például: Miért látjuk mindig másnak a Holdat? Miért folyik a könny a szemünkből, ha hagymát vágunk? Ezekben a kérdésekben nagy segítségedre van a Lift the Flap General Knowledge.

135 fülecske vár felfedezésre!

Fantasztikus tények, mint például, mit jelent a karaoke japánul, a Mona Lisa honnan kapta a nevét, hány leszármazottja van Dzsingisz Kánnak. A könyvben témákra bontva szívhatjuk magunkba a tudást, például élőlények, tudományos labor, kincskeresés, "mikor történt?". A témák még a periódusos táblát és a Föld kialakulását is érintik. Szó esik a sós vízi krokodilról, a Nagy Piramisról Gizában, és sok minden másról. Ideális arra, hogy az általános műveltséget fejlessze már a legkisebbeknél is. Kérdések és válaszok sorozatai szórakoztatják a gyerekeket órákon át.

Azonnal elvihető   (2 db)
5 490 Ft
Részletek

Over 135 flaps to uncover fascinating facts such as what karaoke means in Japanese, how the Mona Lisa got her name and how many people are descended from Genghis Khan. Divided into subjects such as Living Things, Science Lab, Treasure Trove, and When Did It Happen? with topics including the periodic table, the formation of the Earth, saltwater crocodiles, the great pyramid of Giza and lots more. Ideal for improving general knowledge and guaranteed to keep fact-loving, question-asking children entertained for hours.

Életkor:6+
Kiadó:Usborne
Méret:276 x 216mm
Oldalszám:16 pages

Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Életkor szerint
Óvodások (3-6 év)
Cikkszám
9781409563990
Videó
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Rendek Rita
2019.06.07
Még én is tanultam belőle! Szuper alapműveltség-bővítő, együtt tanulunk, ismerkedünk a világgal! Bármely tankönyvnél szórakoztatóbb!
Hasonló termékek