Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

Wipe-Clean Holiday Activities
Wipe-Clean Holiday Activities
2 750 Ft

Wipe-Clean Holiday Activities

Wipe-Clean Holiday Activities
Wipe-Clean Holiday Activities
Wipe-Clean Holiday Activities
Wipe-Clean Holiday Activities

A legjobb strandolós könyv idén nyárra! Csupa-csupa nyári téma, érdekes feladatokkal, útvesztők, összehasonlító-különbségkereső oldalak, képkiegészítések, szabad rajzolás, számolás, pontkövetés, and more! Mindez letörölhető oldalakon!!! A wipe-clean book full of holiday-themed activities to help young children develop their counting, observation and pen control skills. Each page has a different holiday scene, with activities such as counting shells, drawing patterns on the sails of a boat and decorating suitcases.

Azonnal elvihető   (1 db)
2 750 Ft
Részletek

Szállítási határidő minimum 3 hét!

Életkor:3+
Kiadó:Usborne
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Életkor szerint
Óvodások (3-6 év)
Cikkszám
9781409582786
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Bognár Betty
2019.06.19
Nagyon szeretjük a wipe-clean füzeteket. Minden hosszabb autós úton van egy nálunk, de otthon is hasznaljuk. Kislányom 22 hónapos nagyon szeret “rajzolni” bele, miközben én angolul mesélek az oldalakról.
Both Johanna
2019.06.18
A 2 éves csajszim még csak velem együtt tud bele rajzolgatni, de szívesen firkálgat bele egyedül és élvezi, hogy le is tudja törölni
tamas.eszter
2019.06.11
A Wipe-Clean sorozat két kötete, a 1st Pen Control és a Holiday Activities van meg nekünk, de még pici a rajzoláshoz, ám előszeretettel lapozgatja a laminált lapokat és nézegeti a képeket. Akár fürdőkádban is kipróbálhatjuk, hiszen nem tud elázni, és ugyanígy tengerpartra/nyaraláshoz, utazáskor is kiváló!