Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

The Complete Book of Farmyard Tales
The Complete Book of Farmyard Tales
8 250 Ft

The Complete Book of Farmyard Tales

 
Egy teljes gyűjtemény a díjnyertes Farmyard Tales sorozat mind a 20 meséjével! A kétgyerekes család, valamint kutyájuk sokféle állatos történettel várnak Benneteket, ráadásul minden mese minden oldalán egy kis sárga kacsa is elbújt előletek, így több, mint 300 kiskacsa vár Rátok!
 
Azonnal elvihető   (1 db)
8 250 Ft
Részletek

A delightful collection of all 20 of the enduringly popular Farmyard Tales stories featuring Mrs. Boot the farmer, her children Poppy and Sam, and a host of friendly farm animals including Curly the pig and Rusty the dog. Illustrated with gentle humour by Stephen Cartwright, with the lovable Little Yellow Duck to spot on every page.

Életkor:3+
Kiadó:Usborne
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Életkor szerint
Babák (0-3 év)
Cikkszám
9781409562924
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (9 vélemény)
(9)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Farkas Csilla
2020.11.08
Nagyon szeretjük ezt a könyvet! Gyönyören illusztrált, szerethető karakterekkel, cuki történetekkel. Gyakorlatilag nincs olyan nap, hogy ne olvasnánk belőle!
dr. Pelbárt Szilvia
1970.01.01
Az egyik kedvenc mesegyűjteményünk 20 mesével, melyből Zsófinak a legkedvesebb, az a tractor in trouble
Szántó Borbála
2019.07.15
Dolly and the traint kaptuk a Szótanuló kihíváshoz, rongyosra olvastuk, úgyhogy kénytelen voltam beszerezni a többi Poppy and Sam kalandot is :) Cuki mesék, aranyos képekkel, tele állatokkal, traktorral, vonattal. Jól követhető szöveggel, ismétlődő mondatokkal.
Adri
2019.06.29
Nagyon szeretjük ezt a könyvet, nem lehet megunni. Idöröl idöre elövesszük és olvassuk. A scarecrow fejböl megy. Ja ès ne felejtsük el duckyt sem, akit mindig külön izgalom megtalàlni.
Ráksi Zsófia
2019.06.26
Nagyon szeretik az 5 éves iker fiaim ezt a mesekönyvet, a két nagy kedvenc a Barn on Fire és The Runaway Tractor (mivel nem csak állatok, hanem járművek is vannak bennük). Ez a mesekönyv jelentette nálunk az áttörést a böngészős-fülhajtogatós könyvekről az olvasott angol mesékre való áttérést. Nagyon szépen illusztrált, kedves, tanulságos mesék, amikből sokat tanulhatnak a gyerekek.
Hasonló termékek