Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

Don't Tickle the Monkey!
Don't Tickle the Monkey!
7 150 Ft

Don't Tickle the Monkey!

Don't Tickle the Monkey!
Don't Tickle the Monkey!
Don't Tickle the Monkey!
Don't Tickle the Monkey!

Jobb, ha nem csikized meg a majmot... mert sivalkodni fog, ha úgy teszel!  A kicsik képtelenek lesznek ellenállni a puha simizős, plüss felületnek, hogy újból és újból hallhassák a különböző tanyasi állatok hangjait. A malac után érkezik a tehén, a bárány és a lovacska, akit csikizhetünk, a könyv végén pedig mind összegyűlnek és együtt "éneklik" ay Old McDonald dalt!

 

A That's not my... sorozat alkotóinak új sorozata a legkisebbek számára. Ebben a könyvben viszont nem csak matatni lehet, de az állatok hangját is megismerhetitek.

Azonnal elvihető   (1 db)
7 150 Ft
Részletek

You'd better not tickle the monkey, because it just might chatter if you do! Little children won't be able to resist tickling the touchy-feely patches to hear the animal sounds in this unique and hilarious novelty book. As well as the monkey there's a warthog, a laughing hyena and an ostrich to be tickled, followed by a musical finale where you can hear all the animals being noisy at once..

Életkor: 6 months+
Kiadó: Usborne
Oldal: 10 pages
Méret: 200 x 200 mm
Megjelenés: 2021 március
Szállítás: Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Cikkszám
9781474990684
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!