A színezés élménye egyre izgalmasabb a gyerekeknek, ugyanakkor sokszor még frusztrálja őket, ha nem tudnak a vonalon belül maradni, vagy a megfelelő színeket használni. A Magic Painting Book segítségével hibátlan alkotások készülnek majd, hiszen a könyvbe már előre “kódolva” vannak a színek, így a varázslapok, a toll és egy kis víz használatával minden kép varázslatosan színessé és élettel telivé válhat!

Children will be amazed when they brush the beautiful black and white Christmas illustrations with water and a rainbow of vibrant colours appears from nowhere - just like magiFull of festive illustrations, such as a gingerbread cottage, a beautifully decorated Christmas tree and Father Christmas and his reindeer, which are transformed when children carefully paint them with water. With a laminated flap to place behind each page to stop the colour seeping through and ensure perfect results.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
4.
2019.12.09 00:00
 - Timi
4 eves kislanyom es a baratnoje orakig jatszottak vele. csak ajanlani tudom-nem koszol es kevesbe kreativ venaval megaldottaknak is sikerelmenyt nyujt. :)
3.
2019.07.06 00:00
 - Gyöngyvér
Igazából még nem adtam oda a gyerekeknek, de annyira megtetszett, hogy már a szekrényben várja az ünnepeket.
2.
1970.01.01 01:00
 - Jenei Angéla
Köszönöm bookfairy "
1.
1970.01.01 01:00
 - Kassai Bori
Ha rajta múlna egy ültő helyében kifestené az egészet!