Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

My First Reading Library 1

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (11 vélemény)
(11)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Laky Barbara
2023.11.30
5 éve vásároltam a bookfairy-ről a könyvcsomagot, de azóta is használjuk. Nagy kedvencek a könyvek, nagyon vigyáznak rá a gyerekek is. A tartó miatt nem veszett el szerencsére egy példánya sem!
Ráksi Zsófia
2019.06.26
Nagyon örülök, hogy le tudtam csapni erre a sorozatra! Ezzel motiválom az 5 éves iker fiaimat nyáron, hogy ha szófogadóak lesznek, akkor elolvashatjuk a következő könyvet a sorozatból.
Márton Erika
2019.06.26
Nagyszerű könyvcsomag, kedves mesékkel. A Prémium kihívásban dolgoztuk fel a teljes sorozatot, addig csak egyet-egyet olvastunk belőle. Viszont biztosan sokáig fogjuk még használni. A lányom szeret kipakolgatva válogatni köztük, hogy épp melyik legyen az aktuális mese :-)
Varadi Andrea
2019.06.24
A premium kihívás keretében vettük a könyv csomagot. Mind a kihívást, mind magukat a könyveket nagyon élveztük, napi szinten előkerülnek.
Dr. Pelbárt Szilvia
2019.06.20
Jelenleg résztveszünk a Life-Long Premium kihívásban, ami ezt a csomagot dolgozza fel, de mi már harmadszor olvassuk és imádjuk.
Kálvin Annamária
2019.06.19
Az egyik legjobb sorozat. Öt évesen kezdtük vele az egyéves Prémium kihívást, és még két év után is váltogatjuk őket. Hol az egyik, hol a másik kerül elő belőle. Ha étterembe megyünk, minimum kettő jön belőlük, és tablet nézés helyett ezzel múlatjuk az időt. Kíváncsian várom, milyen lesz ebből olvasni tanítani a fiamat. Frappáns, vicces, tanulságos, az első adagban rímelős történetek, egyre bonyolódó nyelvtani szerkezetekkel, vissza-visszatérő kifejezésekkel, amiket azóta is használunk a mindennapi életben.
Pödör Andrea
2019.06.18
Abszolút nem bántam meg, hogy beszereztem ezt a sorozatot, annyira sokrétű, hogy biztos vagyok benne, hogy hosszú éveken át forgatni fogjuk. Az is nagyon tetszik, hogy kicsik a könyvek így bárhová magunkkal tudunk vinni párat és az utazások alatt sem maradunk angol mese nélkül.
Both Johanna
2019.06.18
Szuper könyvcsomag, rövid történetek cuki rajzokkal, már a 2 éves lánykámat is simán leköti. Később pedig tökéletes lesz arra, hogy ő maga is gyakorolja az olvasást. Szóval még jó pár évig “hasznos” és élvezetes része lesz a mindennapjainknak. Mivel kis vékonyka könnyű könyvek, ezért akár útra is bepakolható 1-2 kedvenc
Barta Klára
2019.06.18
Szuper sorozat, szuper mesékkel, a 3,5 évesem imádja a történeteket. A történetek végén lévő feladatokat többnyire könnyen meg is tudja oldani, de van egy-két olyan típusú feladat, amit életkoránál fogva még nem tud megoldani.
Belány Adrienn
2019.06.15
Ez a könyvcsomag must have. Az elején egyszerübbek a történetek, a végén bonyolódnak. A 8 éves lányom így tanult meg olvasni angolul, a majdnem 3 éves meg bekapcsolódott és még most is a kedvencei a Pip és a circus under the sea.
Nagy Blanka
2019.06.09
Amellett, hogy jók a történetek, még nekem is jó tanulás, és gyakorlás… Hát én nagyon örülök, hogy megvettem, szuper könyvek, a verses meséket olvassuk most, vannak, amiket elraktam későbbre.. szóval nekem nagyon megérte, ez a kötet is.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza