Minikönyvtár

Mit kell tudnod erről az 50-es könyvcsomagról?

Ha szeretnéd, hogy gyermeked a lehető legtermészetesebben “tanuljon” angolul, szükséged lesz erre a szuperül szerteágazó angol könyvtárra! A megszámlálhatatlan szakmai díjat bezsebelő brit Usborne gyerekkönyvkiadó “My Reading Library” című, 50 db-os minikönyvtárát úgy alkották meg, hogy minimum egy évig élménydús segítséget adjon Neked és gyermekednek a játékos angol nyelvelsajátításhoz. Csodálatosan illusztrált, nagy odafigyeléssel megírt meséket találsz a szettben. A klasszikus történetekbe is belecsempésztek egy kis humort, egy kis újdonságot, így minden korosztály élvezi a meséket.

A totyogósok mellett ne feledkezzünk meg azokról a kisiskolásokról sem, akik most kezdenek ismerkedni az olvasással angolul! Ezt a kiadványt ugyanis az angolszász országokban az olvasás tanítására és gyakoroltatására használják nagy sikerrel.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
10.
2019.06.26 00:00
 - Ráksi Zsófia
Nagyon örülök, hogy le tudtam csapni erre a sorozatra! Ezzel motiválom az 5 éves iker fiaimat nyáron, hogy ha szófogadóak lesznek, akkor elolvashatjuk a következő könyvet a sorozatból.
9.
2019.06.26 00:00
 - Márton Erika
Nagyszerű könyvcsomag, kedves mesékkel. A Prémium kihívásban dolgoztuk fel a teljes sorozatot, addig csak egyet-egyet olvastunk belőle. Viszont biztosan sokáig fogjuk még használni. A lányom szeret kipakolgatva válogatni köztük, hogy épp melyik legyen az aktuális mese :-)
8.
2019.06.24 00:00
 - Varadi Andrea
A premium kihívás keretében vettük a könyv csomagot. Mind a kihívást, mind magukat a könyveket nagyon élveztük, napi szinten előkerülnek.
7.
2019.06.20 00:00
 - Dr. Pelbárt Szilvia
Jelenleg résztveszünk a Life-Long Premium kihívásban, ami ezt a csomagot dolgozza fel, de mi már harmadszor olvassuk és imádjuk.
6.
2019.06.19 00:00
 - Kálvin Annamária
Az egyik legjobb sorozat. Öt évesen kezdtük vele az egyéves Prémium kihívást, és még két év után is váltogatjuk őket. Hol az egyik, hol a másik kerül elő belőle. Ha étterembe megyünk, minimum kettő jön belőlük, és tablet nézés helyett ezzel múlatjuk az időt. Kíváncsian várom, milyen lesz ebből olvasni tanítani a fiamat. Frappáns, vicces, tanulságos, az első adagban rímelős történetek, egyre bonyolódó nyelvtani szerkezetekkel, vissza-visszatérő kifejezésekkel, amiket azóta is használunk a mindennapi életben.
5.
2019.06.18 00:00
 - Pödör Andrea
Abszolút nem bántam meg, hogy beszereztem ezt a sorozatot, annyira sokrétű, hogy biztos vagyok benne, hogy hosszú éveken át forgatni fogjuk. Az is nagyon tetszik, hogy kicsik a könyvek így bárhová magunkkal tudunk vinni párat és az utazások alatt sem maradunk angol mese nélkül.
4.
2019.06.18 00:00
 - Both Johanna
Szuper könyvcsomag, rövid történetek cuki rajzokkal, már a 2 éves lánykámat is simán leköti. Később pedig tökéletes lesz arra, hogy ő maga is gyakorolja az olvasást. Szóval még jó pár évig “hasznos” és élvezetes része lesz a mindennapjainknak. Mivel kis vékonyka könnyű könyvek, ezért akár útra is bepakolható 1-2 kedvenc
3.
2019.06.18 00:00
 - Barta Klára
Szuper sorozat, szuper mesékkel, a 3,5 évesem imádja a történeteket. A történetek végén lévő feladatokat többnyire könnyen meg is tudja oldani, de van egy-két olyan típusú feladat, amit életkoránál fogva még nem tud megoldani.
2.
2019.06.15 00:00
 - Belány Adrienn
Ez a könyvcsomag must have. Az elején egyszerübbek a történetek, a végén bonyolódnak. A 8 éves lányom így tanult meg olvasni angolul, a majdnem 3 éves meg bekapcsolódott és még most is a kedvencei a Pip és a circus under the sea.
1.
2019.06.09 00:00
 - Nagy Blanka
Amellett, hogy jók a történetek, még nekem is jó tanulás, és gyakorlás… Hát én nagyon örülök, hogy megvettem, szuper könyvek, a verses meséket olvassuk most, vannak, amiket elraktam későbbre.. szóval nekem nagyon megérte, ez a kötet is.