Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

Rosie Loves Jack
Rosie Loves Jack
4 390 Ft

Rosie Loves Jack

Rosiet szereti Jacket, és Jack szereti Rosiet, így nem meglepő, hogy amikor a sors úgy hozza el kell válniuk, Rosie mindent megtesz, hogy újra megtalálja a fiút aki napként ragyog a lelkében. Akkor is ha el kell szöknie otthonról. Akkor is, ha Londonból Brightonba kell utaznia. Akkor is, ha törlik a járatát, és akkor is, ha mindenközben még a hó is szakad. Akkor is, ha róla mindenki azt gondolja, hogy egyedül képtelen bármire.

Rosie szereti Jacket.

Azonnal elvihető   (1 db)
4 390 Ft
Részletek

"They can't send you away. What will we do? We need us. I stop your angry, Jack. And you make me strong. You make me Rosie." Rosie loves Jack. Jack loves Rosie. So when they're separated, Rosie will do anything to find the boy who makes the sun shine in her head. Even run away from home. Even struggle across London and travel to Brighton, though the trains are cancelled and the snow is falling. Even though people might think a girl like Rosie could never survive on her own. See the world through new eyes in this one-in-a-million story.Rosi szereti Jacket

Életkor:14+
Kiadó:Usborne

Oldalszám:352 pages
Méret:198 x 130 mm
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Életkor szerint
Haladók (14+ év)
Cikkszám
9781474937832
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Szombati Sándor
2019.06.12
Idősebb gyereknek fantasztikus olvasmányt jelent! Emiatt a könyv miatt kezdett el mást is olvasni, mert jó alapul szolgált!
Hasonló termékek