Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

Miss Molly's School of Manners
Miss Molly's School of Manners
5 490 Ft

Miss Molly's School of Manners

Miss Molly's School of Manners
Miss Molly's School of Manners
Miss Molly's School of Manners

Egy elbűvölően illusztrált képeskönyv, amely egy kis mosómedvéről szól, akit Algernonnak hívnak. Egy különleges napot tölt el Miss Molly iskolájában. Algernon viselkedése elég rossz az elején... de miután Miss Molly és a többiek megtanítják őt, nagyon udvarias kisfiú válik belőle. Amennyiben az illedelmes angol társalgást szeretnéd gyermekeddel együtt elsajátítani, ezt a könyvet válasszátok! A charmingly illustrated picture book about a little raccoon called Algernon and his extraordinary day at Miss Molly’s school. Algernon’s manners are bad at first... but lessons in the Sharing Studio and Listening Carefully Lab, lunchtime in the Dining Hall, the Library’s lovely language books and Good Sports Day soon have a transformative effect.

Azonnal elvihető   (1 db)
5 490 Ft
Részletek

A Shool of Manners könyvek nagy kedvencek nálunk. Szerintem a Te gyermeked is szeretni fogja és rengeteget fogtok tanulni belőle. Nézd meg közelebbről!

Életkor:3+
Kiadó:Usborne

Méret:250 x 224mm
Oldalszám:32
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Életkor szerint
Óvodások (3-6 év)
Cikkszám
9781474922463
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Dr. Pelbárt Szilvia
2019.08.21
Ez részben tanító, részben segítő könyv. Akár a mi gyerekünk viselkedik nehezen, akár vele szemben viselkednek mások oly módon, hogy azt valahogy ki kell védeni vagy legalább megérteni miért viselkednek egyes gyerekek szokatlanul vagy neveletlen módon. Szerintem nagyon hasznos. Én azért vettem meg, hogy segítsen lányomnak abban, hogy tudja mások viselkedését jobban átlátni, elkerülni az olyan gyerekeket, akik őt bántják.
Hasonló termékek