Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra január 1-jétől!
 

Miss Molly's School of Manners

Miss Molly's School of Manners
Miss Molly's School of Manners
Miss Molly's School of Manners
Miss Molly's School of Manners
Miss Molly's School of Manners
Miss Molly's School of Manners

Egy elbűvölően illusztrált képeskönyv, amely egy kis mosómedvéről szól, akit Algernonnak hívnak. Egy különleges napot tölt el Miss Molly iskolájában. Algernon viselkedése elég rossz az elején... de miután Miss Molly és a többiek megtanítják őt, nagyon udvarias kisfiú válik belőle. Amennyiben az illedelmes angol társalgást szeretnéd gyermekeddel együtt elsajátítani, ezt a könyvet válasszátok! A charmingly illustrated picture book about a little raccoon called Algernon and his extraordinary day at Miss Molly’s school. Algernon’s manners are bad at first... but lessons in the Sharing Studio and Listening Carefully Lab, lunchtime in the Dining Hall, the Library’s lovely language books and Good Sports Day soon have a transformative effect.

5 490 Ft
Beszállítói raktárban
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Shool of Manners könyvek nagy kedvencek nálunk. Szerintem a Te gyermeked is szeretni fogja és rengeteget fogtok tanulni belőle. Nézd meg közelebbről!

Életkor:3+
Kiadó:Usborne

Méret:250 x 224mm
Oldalszám:32
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2017,2018,book,gyerekkönyv,iskola,language,magatartás,manner,meseolvasás,nyelv,olvasás,reading,school,szünidőre,usborne,viselkedés
Cikkszám
9781474922463
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2019.08.21 00:00
 - Dr. Pelbárt Szilvia
Ez részben tanító, részben segítő könyv. Akár a mi gyerekünk viselkedik nehezen, akár vele szemben viselkednek mások oly módon, hogy azt valahogy ki kell védeni vagy legalább megérteni miért viselkednek egyes gyerekek szokatlanul vagy neveletlen módon. Szerintem nagyon hasznos. Én azért vettem meg, hogy segítsen lányomnak abban, hogy tudja mások viselkedését jobban átlátni, elkerülni az olyan gyerekeket, akik őt bántják.
simplepay_hu