Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

Look and Find Bugs
Look and Find Bugs
5 490 Ft

Look and Find Bugs

Egy újabb briliáns, színes könyv tele feladványokkal! Minden kis rejtvény a bogarakról és egyéb csúszómászókról szól. Megtalálhatjuk a hangyát napozóágyon, vagy a pillangót, ahogy trombitát fúj, megkereshetjük a szitakötőt, aki éppen seprűn lovagol. Minden oldal telis-tele van olyan jelenetekkel, amikről sokat tudunk beszélgetni, és a megfejtések a könyv hátuljában megtalálhatók. This brilliantly colourful puzzle book is teeming with creepy crawlies to spot and talk about. Find an ant in a deckchair, spot a butterfly blowing a trumpet, look for a dragonfly riding a broom and lots more. Each page is packed with talk-about and counting opportunities, and all the answers are at the back of the book if you get stuck.

Azonnal elvihető   (1 db)
5 490 Ft
Részletek

A Look and Find könyvek nagy kedvencek nálunk. Szerintem a Te gyermeked is szeretni fogja és rengeteget fogtok tanulni belőle. Nézd meg közelebbről!

Életkor:5+
Kiadó:Usborne
Szállítási idő:Kb. 2 hét a júliusi megjelenéstől számítva! Türelmed köszönjük!
Méret:290 x 240mm
Oldalszám:32 pages
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Életkor szerint
Óvodások (3-6 év)
Cikkszám
9781474937450
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek