Little Wipe-Clean First Words

Azonnal elvihető: 1 db
Little Wipe-Clean First Words

Ez a foglalkoztató segíti a kicsiket abban, hogy mókás módon tanulják meg a betűket és a betűkhöz tartozó szavakat. Az ujjacskáikkal követhetik az írásmódot. A strapabíró oldalak egyszerűen letörölhetők, így a gyerekek újra és újra gyakorolhatnak addig, amíg nem érzik azt, hogy tökéletesen elsajátították már az írás tudományát. Rengeteg könnyen leírható 3 betűs szót találunk ebben a foglalkoztatóban, így mind az olvasást, mind az írást gyakorolhatják a gyerekek, sőt azt is megtanulják, hogyan kell nagy betűket írni. This fun book is a perfect way for young children to learn their first words. There are lots of easy three-letter words to practise reading and writing and a guide to writing big letters too. With durable, wipe-clean pages for endless practice and links to websites with advice and more activities to help children learn to read and write.

2 750 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A  Wipe-clean könyvek nagy kedvencek nálunk. Szerintem a Te gyermeked is szeretni fogja és rengeteget fogtok tanulni belőle. Nézd meg közelebbről!

Életkor:3+
Kiadó:Usborne

Méret:290 x 240mm
Oldalszám:32
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2018,alphabet,book,families,family,gyerekkönyv,language,meseolvasás,new,nyelv,olvasás,reading,szünidőre,usborne,wipe-clean
Azonnal elvihető
1 db
Cikkszám
9781474951012
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu