Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra január 1-jétől!
 

Ingyenes könyvajánló

Segítünk kiválasztani a nektek legjobb könyvet!

 

Nem tudsz dönteni, melyik gyönyörű könyvet válaszd? Segítünk a rátok szabott könyvajánlóval!

Az angol nyelv megszerettetéséhez elengedhetetlen, hogy olyan autentikus, angol anyanyelvi gyerekkönyveket használjatok, melyek magas minőségűek, szépen illusztráltak és a megfelelő angol kifejezéseket és mondatokat segítenek elsajátítani! usborne titles

 

Hogyan tudsz 2000 kiadvány közül választani egyedül, ha nem ismered még a könyveket?!
Kifejezetten a Te gyermeked érdeklődési körét, életkorát, nemét és angol tudását figyelembe véve böngészünk át a többezer Usborne és egyéb angol nyelvű kiadványt, gyermekangol szakértői szemmel, hogy megtaláljuk a nektek legmegfelelőbbeket. Ez a fajta körültekintő, szakszerű lista, amit AJÁNDÉKBA kapsz tőlünk, több óra katalógusnézegetést spórol meg neked.

 

Ráadásul, nem fogsz “látatlanban mellényúlni”, hiszen csakis olyan könyveket javasolunk majd számotokra az otthoni angolozáshoz, melyeket már láttunk és használtunk/használunk gyermekeinkkel, és amelyekről többszáz velünk angolozó magyar család visszajelzett már.

Gondolj csak bele, mikor valami újra vágysz a gyerekszobában, és betévedsz egy könyvesboltba… Ha gyerekkel vagy, akkor lényegében képtelenség nyugodtan válogatni, ha viszont egyedül szeretnél elmenni, akkor a lehető legdrágább dologból, a saját idődből használsz fel utazással együtt legalább 1,5-2 órát. Ha nem csak a Te drága időd számolom, de még esetleg a bébiszitter órabérét is, akkor már 5-6000 Ft-nál járunk, és még egy darab könyvet nem vettél!

Foglalkozz egy kicsit magaddal és bízz meg bennünk, TELJESEN INGYEN, hogy rábukkanjunk az épp nektek való autentikus angol gyerekkiadványokra! Szóval, ezt a minimum 6000 forintot szeretnénk Neked megspórolni! Töltsd ki gyorsan (e hónap utolsó nap éjfélig legkésőbb) ezt a rövid kérdőívet, amivel kb. 2 perc alatt végzel. Ez alapján szakszerűen összeállítjuk Nektek azt a könyvlistát, melynek segítségével szárnyakra keltek majd az otthoni játékos angolozás során.

Idő- és pénztárcakimélő angolszász készségfejlesztő gyerekkönyvajánló Petri Barbara gyerek angol szakértőtől, csak Neked

Töltsd ki gyorsan ezt a rövid kérdőívet, amivel kb. 2 perc alatt végzel. Ez alapján szakszerűen összeállítom Nektek azt a könyvlistát, melynek segítségével szárnyakat kaptok majd az otthoni játékos angolozáshoz!!! 

Az ajánlás elkészítése számodra most TELJESEN INGYENES! Eredeti ára 5990 Ft. Alább találod a megrendelőlapot!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Amíg elkészül, addig is nézd meg most futó akcióinkat! Érdemes, mert hamarodan lejárnak!

simplepay_hu