Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD
Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD
8 250 Ft

Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD

Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD
Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD
Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD
Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD

12 mesét tartalmazó mesekönyv CD-vel. Rímelő szöveg, könnyű értelmezés, szuper angol kifejezések! A könyv kihajtható oldalain egy kis sárga kacsát kell követnetek, és a kiskacsa megtalálása legalább akkora örömet nyújt a gyerekeknek, mint a történetek hallgatása. Az illusztrációkat szintén úgy készítették el, hogy mind a szórakozás, mind a nyelvátadás szempontjából segítséget tudjanak nyújtani. A szöveg a maga egyszerűségében bátorítja gyermekedet beszédre is majd

 

This book contains the following Usborne titles: Big pig on a dig, Fat cat on a mat, Fox on a box, Frog on a log, Goose on the loose, Hen's pens, Mouse moves house, Sam sheep can't sleep, Shark in the park, Ted in a red bed, Ted's shed and Toad makes a road. A collection of twelve lively stories with regular, repeated word sounds that are hugely appealing to children learning their first words. Very simple text encourages reading, helping children to sound out individual letters, then blend them together to make whole words. Contains a listen-along CD that brings the stories to life with charming readings.

 

A totyogósok mellett ne feledkezzünk meg azokról a kisiskolásokról sem, akik most kezdenek ismerkedni az olvasással angolul! Ezt a kiadványt ugyanis az angolszász országokban az olvasás tanítására és gyakoroltatására használják nagy sikerrel.

Azonnal elvihető   (12 db)
8 250 Ft
Részletek

A Books with CDs darabok nagy kedvencek nálunk. Szerintem a Te gyermeked is szeretni fogja és rengeteget fogtok tanulni belőle. Nézd meg közelebbről!

Életkor:3+
Kiadó:Usborne

Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Életkor szerint
Óvodások (3-6 év), Kisiskolások (6-11 év)
Cikkszám
9781409509233
Vélemények
Átlagos értékelés:
4.7 (10 vélemény)
(7)
(3)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Both Johanna
1970.01.01
12 kis mese, 12 aranyos állatkáról, akiket szép sorban ismerünk meg. A szövegek rövidek, de “rímelnek” így nagyon könnyen elsajátítják a gyerekek. A legkisebbek mint az én lányom is imádja a “little ducky”-t keresgélni. Ezzel még izgalmasabb számára a közös olvasás - angolozás.
Szántó Borbála
2019.07.15
Az első könyvünk volt. Azóta is imádjuk. Nagy, szépen illusztrált képek, rövid, rímelő mondatokkal, kihajtható oldalakkal, amit imád lapozgatni a kisfiam.
Dufek Réka
2019.07.02
Cow takes a bow and other tales nagy kedvenc nálunk, hála a szótanuló kihívásnak. Ezen felbuzdulva választottam ezt a könyvet. Nemrég érkezett meg így csak a legelső benyomást tudom elmodani. Színvilágában közelébe sem ér az előbb említett könyvnek viszont az oldalakon vannak kihajtható részek ami nagyon tetszik a 1,5 éves kislányomnak. a történetek kedvesek. remélem ez a könyv is a szívünkhöz nő majd.
Ráksi Zsófia
2019.06.25
Nagyon szeretik a gyerekek mind a 12 mesét, ideális első mesekönyvnek a fülbemászó, rímelő szövege miatt. A CD pedig nekem segítség, hogy szépen tudjam olvasni nekik.
Lakatos Gina
2019.06.19
Abszlut kedvencünk ez a könyv. Nem csak a gyerekek, de mi felnőttek sem tudjuk megunni!
Hasonló termékek