Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra január 1-jétől!
 

Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD

Azonnal elvihető: 4 db
Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD
Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD
Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD
Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD
Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD
Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD
Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD
Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD

12 mesét tartalmazó mesekönyv CD-vel. Rímelő szöveg, könnyű értelmezés, szuper angol kifejezések! A könyv kihajtható oldalain egy kis sárga kacsát kell követnetek, és a kiskacsa megtalálása legalább akkora örömet nyújt a gyerekeknek, mint a történetek hallgatása. Az illusztrációkat szintén úgy készítették el, hogy mind a szórakozás, mind a nyelvátadás szempontjából segítséget tudjanak nyújtani. A szöveg a maga egyszerűségében bátorítja gyermekedet beszédre is majd

 

This book contains the following Usborne titles: Big pig on a dig, Fat cat on a mat, Fox on a box, Frog on a log, Goose on the loose, Hen's pens, Mouse moves house, Sam sheep can't sleep, Shark in the park, Ted in a red bed, Ted's shed and Toad makes a road. A collection of twelve lively stories with regular, repeated word sounds that are hugely appealing to children learning their first words. Very simple text encourages reading, helping children to sound out individual letters, then blend them together to make whole words. Contains a listen-along CD that brings the stories to life with charming readings.

 

A totyogósok mellett ne feledkezzünk meg azokról a kisiskolásokról sem, akik most kezdenek ismerkedni az olvasással angolul! Ezt a kiadványt ugyanis az angolszász országokban az olvasás tanítására és gyakoroltatására használják nagy sikerrel.

8 250 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Books with CDs darabok nagy kedvencek nálunk. Szerintem a Te gyermeked is szeretni fogja és rengeteget fogtok tanulni belőle. Nézd meg közelebbről!

Életkor:3+
Kiadó:Usborne

Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2017,cat,fat cat,gyerekkönyv,készségfejlesztés,könyv,kövér macska,macska,óvodásoknak,szavak,szünidőre,usborne,utazás,words
Azonnal elvihető
4 db
Cikkszám
9781409509233
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 4,7 )
1970.01.01 01:00
 - Both Johanna
12 kis mese, 12 aranyos állatkáról, akiket szép sorban ismerünk meg. A szövegek rövidek, de “rímelnek” így nagyon könnyen elsajátítják a gyerekek. A legkisebbek mint az én lányom is imádja a “little ducky”-t keresgélni. Ezzel még izgalmasabb számára a közös olvasás - angolozás.
2019.07.15 00:00
 - Szántó Borbála
Az első könyvünk volt. Azóta is imádjuk. Nagy, szépen illusztrált képek, rövid, rímelő mondatokkal, kihajtható oldalakkal, amit imád lapozgatni a kisfiam.
2019.07.02 00:00
 - Dufek Réka
Cow takes a bow and other tales nagy kedvenc nálunk, hála a szótanuló kihívásnak. Ezen felbuzdulva választottam ezt a könyvet. Nemrég érkezett meg így csak a legelső benyomást tudom elmodani. Színvilágában közelébe sem ér az előbb említett könyvnek viszont az oldalakon vannak kihajtható részek ami nagyon tetszik a 1,5 éves kislányomnak. a történetek kedvesek. remélem ez a könyv is a szívünkhöz nő majd.
2019.06.25 00:00
 - Ráksi Zsófia
Nagyon szeretik a gyerekek mind a 12 mesét, ideális első mesekönyvnek a fülbemászó, rímelő szövege miatt. A CD pedig nekem segítség, hogy szépen tudjam olvasni nekik.
2019.06.19 00:00
 - Lakatos Gina
Abszlut kedvencünk ez a könyv. Nem csak a gyerekek, de mi felnőttek sem tudjuk megunni!
simplepay_hu