Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

All About Families
All About Families
5 490 Ft

All About Families

All About Families
All About Families
All About Families
All About Families

Milyenek a családok? Ki tartozik a te családodba? És hogyan tudnak a családok megváltozni? Ez a kiadvány  egyszerűen elmagyarázza, hogy mi a különbség a családtípusok között, szóba kerül az egyedülálló szülő, az örökbefogadó, a nevelő szülő, az elvált szülő, a mozaikcsaládok, a vegyes házasságok és még nagyon sok minden. A könyv szépen bemutatja a gyerekeknek, hogy a családok különböző méretben és formában létezhetnek.

Azonnal elvihető   (2 db)
5 490 Ft
Részletek

What do families look like? Who’s in your family? And how can families change? With delightful illustrations, this glorious celebration of family diversity talks about lone-parent families, adoptive, foster, divorced, remarried, and mixed race families, and lots, lots more, showing little children that families come in all shapes and sizes. “a brilliantly effective and joyous celebration of family diversity and the differences that make family life so rewarding” Pam Norfolk - Lancashire Evening Post

Életkor:3+
Kiadó:Usborne

Méret:290 x 240mm
Oldalszám:32
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Életkor szerint
Óvodások (3-6 év)
Cikkszám
9781474949071
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek