Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

Unipiggle - Fairy Freeze
Unipiggle - Fairy Freeze
3 290 Ft

Unipiggle - Fairy Freeze

Unipiggle - Fairy Freeze
Unipiggle - Fairy Freeze
Unipiggle - Fairy Freeze

Találkozz a hercegnővel, aki szereti megszegni a szabályokat Királyi Unikornisával, aki történetesen egy malac, vagyis inkább Unipiggle!

A díjnyertes szerző-illusztrátor Hannah Shaw őrült és közkedvelt kalandsorozata 6-8 éveseknek, amely tökéletesen áthidalja a képeskönyvek és a regények közötti szakadékot, tele a szivárvány minden színében pompázó képekkel és interaktív kiegészítő anyagokkal.

Borsó hercegnő és Unipiggle nagyon izgatottak, amikor havazik! Alig várják, hogy bulizhassanak a Twinkleland Palota Hóbálján.

De az Ünnepi Tündérek nem a szokásos csillogásukat és vidámságukat hozták el a királyságba. Enélkül pedig a Hóbál nem tud lezajlani.

Hol lehetnek a tündérek? Borsó hercegnőn és Unipiggle-n múlik, hogy kiderítsék és megmentsék a Hóbált!

Azonnal elvihető   (6 db)
3 290 Ft
Részletek

A madcap and much-loved adventure series for 6-8 year olds, perfectly bridging the gap from picture books to chapter books, from award-winning author-illustrator Hannah Shaw, filled with pictures in all the colours of the rainbow and interactive extra material.

Princess Pea and Unipiggle are thrilled when it snows! They can't wait to party at the Twinkleland Palace Snow Ball.

But the Festive Fairies haven't delivered their usual sparkle and cheer across the kingdom. And without it, the Snow Ball can't go ahead.

Where could the fairies be? It's up to Princess Pea and Unipiggle to find out and save the Snow Ball!

 

Életkor: 5+

Kiadó: Usborne

Oldal: 128pages

Méret: 180 x 129mm

Szállítás: Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Gyártó
Usborne
Cikkszám
9781801316736
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek