Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

Unipiggle - Camping Chaos
Unipiggle - Camping Chaos
3 290 Ft

Unipiggle - Camping Chaos

Unipiggle - Camping Chaos
Unipiggle - Camping Chaos
Unipiggle - Camping Chaos

Találkozz a hercegnővel, aki szereti megszegni a szabályokat Királyi Unikornisával, aki történetesen egy malac, vagyis inkább Unipiggle!

A díjnyertes szerző-illusztrátor Hannah Shaw őrült és közkedvelt kalandsorozata 6-8 éveseknek, amely tökéletesen áthidalja a képeskönyvek és a regények közötti szakadékot, tele a szivárvány minden színében pompázó képekkel és interaktív kiegészítő anyagokkal.

Borsó hercegnő és Unipiggle nagyon izgatottan várják, hogy először vehessenek részt a ROYAL CAMP-ben. Alig várják, hogy találkozzanak más hercegekkel, hercegnőkkel és királyi társakkal, és hogy sátorban alhassanak.

De valaki meg akarja rontani a Royal Camp-et. A dolgok eltűnnek, és a programokat elrontják... Ami még rosszabb, úgy tűnik, hogy mindezt Borsó hercegnő és Unipiggle tette.

Vajon Unipiggle és Borsó hercegnő megtalálják az igazi tettest, és meg tudják állítani a TÁBOR Káoszt?

 

Azonnal elvihető   (3 db)
3 290 Ft
Részletek

Meet the princess who loves breaking the rules and her Royal Unicorn, who happens to be a pig!

A madcap and much-loved adventure series for 6-8 year olds, perfectly bridging the gap from picture books to chapter books, from award-winning author-illustrator Hannah Shaw, filled with pictures in all the colours of the rainbow and interactive extra material.


Princess Pea and Unipiggle are very excited to be attending ROYAL CAMP for the first time. They are looking forward to meeting other Princes, Princesses and Royal Companions, and staying in a tent.

But someone is out to RUIN Royal Camp. Things are going missing, and the activities are all spoiled... Even worse, it looks like Princess Pea and Unipiggle have done it.

Can Unipiggle and Princess Pea find the real culprit and stop the CAMPING CHAOS?

 

Életkor: 5+

Kiadó: Usborne

Oldal: 128pages

Méret: 180 x 129mm

Szállítás: Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Gyártó
Usborne
Cikkszám
9781801316729
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek