Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

The Spectaculars
The Spectaculars
4 390 Ft

The Spectaculars

The Spectaculars
The Spectaculars
The Spectaculars

A The Spectaculars egy varázslatos új középiskolás kalandsorozat, amely ötvözi a varázslatot, a színházat és a veszélyt egy nagy csipetnyi sztárallűrrel...

Amikor három alak érkezik Harper ablakához egy repülő kenuban, és közlik vele, hogy hamarosan megkezdi a tanonckodását, Harper rájön, hogy ő egy Spectacular - egy mágikus előadóművész, akit a csillagoktól különleges képességekkel ajándékoztak meg.

Harper izgatottan várja, hogy a Látványosok utazó színházának és bentlakásos iskolájának tagja lehessen, egészen addig, amíg minden nagy veszélybe nem kerül.

Harper új barátaival, Trickkel és Tolvajjal együtt elindul, hogy megmentse az iskoláját... Ám míg a Wondriában az álmok valóra válnak, a rémálmok talán csak ott leselkednek rájuk.

Azonnal elvihető   (2 db)
4 390 Ft
Részletek

The Greatest Showman meets The Night Circus for children, The Spectaculars is the enchanting new middle-grade adventure series that combines magic, theatre and danger with a large pinch of starstuff...

When three figures arrive at Harper's window in a flying canoe, informing her that she is due to start her apprenticeship, Harper discovers she is a Spectacular - a magical performer, gifted special powers from the stars.

Harper is thrilled to be part of the Spectaculars' travelling theatre and boarding school, until everything is plunged into great danger.

With her new friends Trick and Thief, Harper sets out to save her school... But while dreams come true at the Wondria, nightmares might just be lurking in the wings.

 

Életkor: 9+
Kiadó: Usborne
Oldal: 368 pages
Méret: 210 x 150mm
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Gyártó
Usborne
Cikkszám
9781801312547
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!