Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

My first phonics reading library
My first phonics reading library
55 200 Ft 
21 990 Ft

My first phonics reading library

Szenzációs könyvválogatás, amely segíti a kétnyelvű nevelést.

Az olvasás fontosságáról nem kell sokat mondanunk Neked. Tudod, hogy minél többet olvastok kicsiddel angolul, annál magabiztosabb értője, majd később használója lesz a nyelvnek. A My First Phonics Reading Library könyvei nem pusztán mókásan illusztrált angol mesekönyvek, hanem szakértők által tervezett, és a Phonics rendszer szerint rímekbe szedett szövegezésű, beszédes történetek, amelyek segítik a nem anyanyelvi beszélőt abban, hogy a lehető legszebben ejtse ki az angol szavakat, illetve kifejezően, de mégis egyszerűen kommunikálhasson.

 

A totyogósok mellett ne feledkezzünk meg azokról a kisiskolásokról sem, akik most kezdenek ismerkedni az olvasással angolul! Ezt a kiadványt ugyanis az angolszász országokban az olvasás tanítására és gyakoroltatására használják nagy sikerrel.

Azonnal elvihető   (7 db)
60
55 200 Ft 
21 990 Ft
Kezdete: 2023.11.25   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 60
Megtakarítás 33 210 Ft
Részletek

From a raccoon who's off to the moon to a hyena who longs to become a ballerina, our Phonics Readers are a delight to share with young children.

Specially designed to develop essential language and early reading, each entertaining story has simple rhyming text and stylish illustrations throughout. Scan the QR code on the back of each book to hear the story read aloud in British English or American English. Containing 20 Phonics Readers favourites, My First Phonics Reading Library is a wonderful way of introducing little ones to this ever-popular series.

Features: Cow takes a bow, Snail brings the mail, Bee makes tea, Underpants for ants, Croc gets a shock, Crow in the snow, Spider in a glider, Seal at the wheel, Ape's great escape, Chimp with a limp, Hyena ballerina, Giraffe in a bath, Goat in a boat, Bug in a rug, Kangaroo at the zoo, Mole in a hole, Lizard in a blizzard, Flamingo plays bingo, Raccoon on the moon and Llamas in pyjamas.

 

Életkor:1+
Kiadó:Usborne
Méret:210x210mm

Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Gyártó
Usborne
Életkor szerint
Óvodások (3-6 év), Babák (0-3 év)
Cikkszám
9781474974394
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
V. Zsófi
2023.11.29
Rímelős mesékből sosem elég.
A nagyobbik fiam már 4 évesen mesélt a képek alapján. A hanganyag segítségével pedig autentikus angollal fejlődik a kiejtésük.
Tényleg csak ajánlani tudom.
Hasonló termékek