Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

Angel
Angel
5 490 Ft

Angel

Willow tudja, hogy ő más mint a többi lány. És nem csak azért mert szeret autókat bütykölni.Látja az emberek jövőjét, ismeri az álmaikat, a reményiket, a bűneiket, amint megérint őket és fogalma sincs ez a hatalom honnan származik....

A titokzatos Alex ismeri a lány titkát és a küldetése megállítani őt. A sötét erők, melyek Wilowban lakoznak veszélyessé és egyben elleállhatatlanná teszik őt. Alex az esküdt ellenségébe lesz szerelmes.

 

Magával ragadó mese szerelemről, sorsról és áldozatról.

Azonnal elvihető   (1 db)
5 490 Ft
Részletek

Willow knows she's different from other girls. And not just because she loves tinkering around with cars. Willow has a gift. She can look into people's futures, know their dreams, their hopes and their regrets, just by touching them. She has no idea where she gets this power from...

But Alex does. Gorgeous, mysterious Alex knows Willow's secret and is on a mission to stop her. The dark forces within Willow make her dangerous - and irresistible. In spite of himself, Alex finds he is falling in love with his sworn enemy.

Utterly intoxicating and deeply compelling, Angel is an epic tale of love, destiny and sacrifice.

Életkor: 14+

Kiadó: Usborne

Oldal: 512 pages

Méret: 198 x 130 mm

Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Cikkszám
9781409521969
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek