Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra január 1-jétől!
 

Wipe-Clean Pirate Activities

Wipe-Clean Pirate Activities
Egy újabb imádnivaló Wipe-Clean könyv, amiben az oldalak újra és újra letörölhetők. Természetesen a kalózokról van szó ebben a kiadványban. Izgalmas tengeri fejtörők és készségfejlesztő feladatok várják a legkisebbeket ebben a fantasztikus könyvben. A szakértők által összeállított feladatok segítségével az óvodás és kisiskolás gyerekek gyakorolhatják a megfelelő ceruzatartást (tollfogást) és az írás menetét. Unalmas iskolai feladatok helyett aranyérméket számolhattok, pontösszekötéssel kalózhajót rajzolhattok, és felfedezhetitek az elásott kincset fejtörő labirintusok megoldásával.
A Wipe-Clean tollakban az a különleges, hogy amellett, hogy nagyon jó minőségűek, egyszerűen letörölhetőek egy papírzsebkendővel, és ezzel megadod gyermekednek azt az esélyt, hogy újra és újra gyakoroljon egyetlen mozdulatot, addig, amíg tökéletesen nem tudja azt. A csúnya munkának sosem lesz eredménye, bármikor eltüntethető a gyermekednek nem tetsző rajz. Fontos tipp: a toll száradása után is letörölhető a felület, csak nedves szivacsot, rongyot, törlőkendőt kell használni.
A feladatlappal fejleszthető készségek: helyes ceruzatartás, számolási készség és az íráskészség.

 

2 750 Ft
Beszállítói raktárban
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A fun wipe-clean book, full of exciting pirate puzzles to help preschool children practise their pen control skills – essential when they are learning to write. Pirate-themed activities include counting gold coins, joining the dots to make a pirate ship and finding the way through a maze to reach the buried treasure. The special wipe-clean pen means that children can get lots of practice and return to their favourite activities again and again. The perfect way for young children starting school to develop their counting, observation and pen control skills.

Életkor:3+
Kiadó:Usborne

Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2017,colourful book,get ready,gyerekkönyv,iskola,készségfejlesztés,könyv,language,little children,nyelv,school,szavak,szünidőre,usborne,words
Cikkszám
9781409582793
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu