Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra szeptember 1-jétől!
 

Wipe-Clean Dot-to-Dot

Wipe-Clean Dot-to-Dot

Ebben a foglalkoztatóban 24 oldalon keresztül mindenféle témát körüljárva ismerkedhettek a ceruzafogás és a tollhasználat alapjaival. Az ovisok számára a vonalvezetés és pontösszekötés gyakorlása soha nem volt még ilyen élvezetes! 1-10-ig haladva a kis színes pontokat összekötve minden oldalon újabb formák várnak Rátok.

This fun book is a perfect way for young children to learn pen control. Use the special pen to join the dots and find out what the pictures show in each brightly-illustrated scene. Each page is wipe-clean so that children can complete the dots over and over again.

2 750 Ft
Beszállítói raktárban
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
RészletekÉletkor:3+
Kiadó:Usborne
Oldalszám:24 pages
Méret:276 x 216mm
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2017,book,dot-to-dot,gyerekkönyv,készségfejlesztés,könyv,szünidőre,usborne,wipe-clean
Cikkszám
9781409524731
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2019.06.19 00:00
 - Gordon Éva
Emiatt a könyv miatt tanulta meg olvasni a szamokat 1tol 10ig. Termeszetesen angolul is. Az pedig hogy akarhanyszor hasznalhato, csak hab a tortan. Mivel en eleg olvashatatlanul irok, nagyon fontosnak tartom a gyerekek finommotorikai fejleszteset, es ez a konyv szuper erre a celra is!
simplepay_hu