Very First Words

Azonnal elvihető: 2 db
Very First Words

Több, mint 100 alap szó, a mindennapok különböző területeiről úgy, mint számok, állatok, ételek, mozgás, and more! ? Szintén kemény lapú board book, nem gyűrődik, nem szakad!

2 640 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Lively and bright picture word book with colourful scenes illustrating over 100 familiar words. Scenes show favourite topics such as toys, animals, vehicles and parts of the body, and each object is labelled with its name. Illustrated with photographs of Jo Litchfield's delightful handmade models.

Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Címkék
2017,állatok,animals,board book,első,étel,ételek,first,food,gyerekkönyv,könyv,number,számok,számolás,szavak,usborne,words
Életkor
Babák (0-3 év)
Azonnal elvihető
2 db
Cikkszám
9780746088074
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2019.06.27 00:00
 - Márton Erika
A Szótanuló kihívás kapcsán szereztük be, akkor még nem gondoltam, hogy ilyen sokrétűen fel tudjuk használni. Ebben a kihívás is sokat segített! Remek darab!
2019.06.18 00:00
 - Pödör Andrea
Az egyik első angol könyvünk, kb. fél éve vettem, akkor a kisfiam 1 éves volt, most másfél és szépen mutogatja benne a dolgokat, amikre rákérdezek. Rengeteg dalt lehet vele énekelni. Aki most kezdi az angolozást, mindenképpen szerezze be.