The Twitches Meet a Puppy

The Twitches Meet a Puppy
Open up the Teacup House - and meet four little rabbit heroes with big ideas! Watch out, Twitches - Stevie's got a furry visitor. The teacup house is turned upside down when a bouncy puppy comes to stay! Silver and Mama Bo hide in the garden, and meet a creature who needs their help. Now it's Twitches to the rescue...
3 290 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Teacup House könyvek nagy kedvencek nálunk. Szerintem a Te gyermeked is szeretni fogja és rengeteget fogtok tanulni belőle. Nézd meg közelebbről!

Életkor:7+
Kiadó:Usborne

Oldalszám:128
Méret:198 x 130mm
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2017,2018,animals,book,gift,gyerekkönyv,mesekönyv,meseolvasás,olvasmány,ovisoknak,reading,szünidőre,teacup house,usborne
Cikkszám
9781474928144
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
1970.01.01 01:00
 - Dr. Pelbárt Szilvia
Nagyon aranyos ez a Teácsészében élő nyuszis történet a hatéves kislánnyal, Stevie-vel. Tele van Make-believes történetekkel a nyuszi családdal a központban. Viszonylag hosszú mondatokból áll már egy haladóbb nyelvezettel és nyelvtani szerkezetekkel, kb 6-7 éves kortól, de kisebbeknek is jó. Zsófim (5) érti és nagyon szereti a 4 vicces nyuszi. A két nyuszigyerek mindig bajba keveredik, de szerencsésen megússzák, közben a kislány Stevie bemutatja a legjobb új barátját, Eshe-t, a szomszédból és ebben a részben már együtt játszanak a nyuszikkal. Eshe nem tudja, hogy ők négyen életre kelnek. Ő csak játékként tekint rájuk. Zajlik az élet a Teacup house táján.
1970.01.01 01:00
 - Faragóné Táltos Csilla
Most Mama Bo, Daddy Gabriel, Fig és kishuga találkozik egy kutyussal. Általában hosszú autóutakra mindig ilyen mesét viszünk, nehogy hamar véget érjen. 80 oldalas, Young reading series 2-3. Már olvasó gyerekeknek is kiváló. Remélem Zsófi önállóan is elolvassa. "
simplepay_hu