Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra szeptember 1-jétől!
 

Spider in a Glider

Spider in a Glider

A Pók arra vágyik, hogy repülni tudjon, ezért saját repülőt épít magának. De vajon megtudja-e menteni a napot?


Ha tetszik ez a mese, érdemes vetned egy pillantást a Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD című könyvre, aminek az ára jóval kedvezőbb!

 

A Phonics rendszer szerint rímekbe szedett szövegezésű, beszédes történetek, amelyek segítik a nem anyanyelvi beszélőt abban, hogy a lehető legszebben ejtse ki az angol szavakat, illetve kifejezően, de mégis egyszerűen kommunikálhasson.

 

A totyogósok mellett ne feledkezzünk meg azokról a kisiskolásokról sem, akik most kezdenek ismerkedni az olvasással angolul! Ezt a kiadványt ugyanis az angolszász országokban az olvasás tanítására és gyakoroltatására használják nagy sikerrel.

 

3 290 Ft
Beszállítói raktárban
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Spider wishes she could fly, so she builds her very own glider. But when danger strikes, can Spider save the day? This entertaining story for beginner readers has simple rhyming text and stylish illustrations throughout. A delight to share with very young children, and with parents notes on phonics at the back of the book.

 


Életkor:3+
Kiadó:Usborne

Méret:210 x 210mm
Oldalszám:24
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2018,állatok,animals,book,gyerekkönyv,language,meseolvasás,new,nyelv,olvasás,reading,szünidőre,usborne
Cikkszám
9781474922104
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu