Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra szeptember 1-jétől!
 

Baby's Very First Nursery Rhymes Playbook

Vélemény írása a termékről

"Must-have" dalos könyv, amit akár a család együtt, akár a kicsi egyedül is élvezhet!

Hallgassátok meg újra és újra a legnagyobb kedvenceket, tanuljátok együtt a szöveget, a dallamot, böngésszétek jelentését a színes, keménylapú oldalakon! A 10 legismertebb angol gyerekdal köszön vissza a "fingertrail" és "touchy-feely" felületekkel gazdagított lapokon, úgy mint Humpty Dumpty, Little Bo-Peep és Twinkle, Twinkle Little Star. Végre Baa Baa Black Sheep gyapjas bundájába is beletúrhattok!

Introduce little ones to classic nursery rhymes including Humpty Dumpty, Little Bo-Peep and Twinkle, Twinkle Little Star in this delightful book. Babies will love listening and singing along to the tunes, looking at the pictures, lifting the flaps and running their fingers over the touchy-feely patches including Baa Baa Black Sheep’s woolly coat.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
2.
2020.08.09 10:39
 - Sarlósiné Verpec Enikő
Sarlósiné Verpec Enikő
2020.08.09 10:39
Már több, mint egy éve megvan nekünk, de a 3,5 éves lányom a mai napig szereti elővenni, már ő is énekli a dalokat. A képek gazgdagok és szépek, akár mesélni is lehet belőle, a felületek sok felfedeznivalót nyújtanak a kicsi ujjak számára. Az első angol nyelvű könyveink között volt és csak ajánlani tudom.
1.
2019.06.15 00:00
 - Molnár Krisztina
Molnár Krisztina
2019.06.15 00:00
Ez volt az első könyvünk és szerelem lett. Jók a dalok és jó csak a zenét is nyomkodni. Csak ajánlani tudom!
simplepay_hu