Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra január 1-jétől!
 

Giraffe In The Bath & Other Tales & CD

Vélemény írása a termékről

Végre méltó folytatása érkezik a Cow Takes a Bow and Other Tales With CD című mesegyűjteménynek. A Giraffe In The Bath And Other Tales ismét 6 szellemes mesét tartalmaz, és a hozzátartozó CD-n a mesélő sokkal izgalmasabban adja át a történetet, mint ahogy a Cow Takes a Bow meséknél hallhattuk. Ez nagyon jó hír azoknak a szülőknek is, akik esetleg nem tudnak, vagy nem mernek angolul megszólalni a gyerek előtt, hiszen meseolvasási tippekkel és szép kiejtéssel is gazdagabbak lesznek. Na és persze nyerhetnek maguknak némi én időt, amíg a kicsi a könyvet lapozgatja és hallgatja a "nénit". Olvasni tanuló gyerekeknek is szívből alánljuk, az angol gyerekek is ebből a sorozatból gyakorolnak. A következő mesék találhatóak a kollekcióban:

 

Giraffe in the bath, Chimp with a limp, Spider in a glider, Hyena ballerina, Seal at the wheel, Ape’s great escape

 

Az imádnivaló "puzzle" szövegértést fejlesztő feladatok még izgalmasabbá teszik a könyvet. Fontos, hogy azoknak a gyerekeknek is fejlődni fog mind a beszédértése, mind a szövegértése, akik még nem tudnak olvasni. Ezek a szakértők által összeállított feladatványok az egészen kis gyermekektől a nagy gyermekekig mindenkinek okoznak egy kis fejtörést, emellett pedig sok-sok élvezetet! Tökéletes olvasásra, esti mesére; hangoskönyvként, vagy akár olvasás gyakorlására! This humorous short story collection contains Giraffe in the bath, Chimp with a limp, Spider in a glider, Hyena ballerina, Seal at the wheel and Ape’s great escape. Includes a CD with charming readings of the stories, and fun puzzles at the back of the book. Perfect for reading or listening to together, or for beginner readers to read themselves. 

 

A totyogósok mellett ne feledkezzünk meg azokról a kisiskolásokról sem, akik most kezdenek ismerkedni az olvasással angolul! Ezt a kiadványt ugyanis az angolszász országokban az olvasás tanítására és gyakoroltatására használják nagy sikerrel.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
5.
2020.09.06 19:25
 - Évi
Évi
2020.09.06 19:25
Nagyon cuki kis történetek,nagyon szupi illusztrációkkal. Kisfiam imádja.
4.
2020.04.01 00:00
 - Pásztor Gréti
Pásztor Gréti
2020.04.01 00:00
Remek könyv, szuper mesékkel! A Cow takes a bow and other tales c. könyv valóban méltó folytatása. Csak ajánlani tudom!
3.
2019.07.14 00:00
 - Kálvin Annamária
Kálvin Annamária
2019.07.14 00:00
Újabb nagy kedvenc a rímelős mesékből. Vicces illusztrációk még viccesebb történetekkel. Például zsiráfról, aki másra sem vágyik egy meleg fürdőn kívül, a pókról, aki repülni szeretett volna, a hiénáról, aki balerina szeretett volna lenni, vagy a gorilláról, aki haza akart szökni a börtönből, ahova szőlőlopásért zárták be. A CD pedig különösen jó, ha azt szeretnéd, hogy a gyerkőcöd igazi autentikus kiejtéssel is hallja a történeteket.
2.
2019.06.27 00:00
 - Varadi Andrea
Varadi Andrea
2019.06.27 00:00
6 rövid, vicces mesét tartalmaz ez a gyönyörűen illusztrált könyv. A hanganyag segit a helyes kiejtés elsajátításában. Az egyik kedvenc könyvünké vált.
1.
2019.06.25 00:00
 - Ráksi Zsófia
Ráksi Zsófia
2019.06.25 00:00
A többi Phonics könyvhöz hasonlóan szépen illusztrált, aranyos meséket tartalmaz ez a könyv is, a CD is nagyon hasznos az autentikus kiejtés ellenőrzésére.
simplepay_hu