The Twitches Meet a Puppy

Vélemény írása a termékről

Open up the Teacup House - and meet four little rabbit heroes with big ideas! Watch out, Twitches - Stevie's got a furry visitor. The teacup house is turned upside down when a bouncy puppy comes to stay! Silver and Mama Bo hide in the garden, and meet a creature who needs their help. Now it's Twitches to the rescue...
Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
2.
1970.01.01 01:00
 - Dr. Pelbárt Szilvia
Dr. Pelbárt Szilvia
1970.01.01 01:00
Nagyon aranyos ez a Teácsészében élő nyuszis történet a hatéves kislánnyal, Stevie-vel. Tele van Make-believes történetekkel a nyuszi családdal a központban. Viszonylag hosszú mondatokból áll már egy haladóbb nyelvezettel és nyelvtani szerkezetekkel, kb 6-7 éves kortól, de kisebbeknek is jó. Zsófim (5) érti és nagyon szereti a 4 vicces nyuszi. A két nyuszigyerek mindig bajba keveredik, de szerencsésen megússzák, közben a kislány Stevie bemutatja a legjobb új barátját, Eshe-t, a szomszédból és ebben a részben már együtt játszanak a nyuszikkal. Eshe nem tudja, hogy ők négyen életre kelnek. Ő csak játékként tekint rájuk. Zajlik az élet a Teacup house táján.
1.
1970.01.01 01:00
 - Faragóné Táltos Csilla
Faragóné Táltos Csilla
1970.01.01 01:00
Most Mama Bo, Daddy Gabriel, Fig és kishuga találkozik egy kutyussal. Általában hosszú autóutakra mindig ilyen mesét viszünk, nehogy hamar véget érjen. 80 oldalas, Young reading series 2-3. Már olvasó gyerekeknek is kiváló. Remélem Zsófi önállóan is elolvassa. "
simplepay_hu