A noisy books sorozat legújabb kiadványában a dzsungelben élő állatok hangjait fedezhetitek fel! Ugráló majmok, sziszegő kígyók, kistigris és még papagáj is vár Rátok! A könyv oldalán szereplő gombok és a lapok tetején szereplő fülek azonos képein keresztül a párkeresés is elindulhat! Babies will love discovering the cheeky monkeys, hissing snakes, purring tigers and squawking parrots on the colourful pages of this book. They can press the buttons to hear the monkey, snake, tiger, frog and parrot sounds – and try making the noises themselves! A joy to share and talk about with babies and toddlers alike.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
2.
2019.06.15 00:00
 - Adri
Az elsö noisy book-unk volt, sajnos az idö megviselte, de ez se tartja vissza Adélt hogy lapozgassa. Jók a képek, hangok, nagyon szép könyv.
1.
2019.06.15 00:00
 - dr. Pelbárt Szilvia
Nem csak pici babáknak! Zsófikám közel 4 évesen is szívesen hallgatja az állatokat és énekelünk hozzá vagy Look and find játékot játszunk vele. Ragyogó színekkel kivitelezték. A fenti és oldalsó képekkel is játszunk, párosítunk. Esetleg egy mesét mindok hozzá.