Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra szeptember 1-jétől!
 

 

Rendeld meg a My Reading Library Minikönyvtárat és a hozzá tartozó My First Reading Library-t egyben!  


Ha szeretnéd, hogy gyermeked a lehető legtermészetesebben “tanuljon” angolul, szükséged lesz erre a szuperül szerteágazó angol könyvtárra!
 

My First Reading Library Minikönyvtár


megszámlálhatatlan szakmai díjat bezsebelő brit Usborne gyerekkönyvkiadó “My First Reading Library” című, 50 db-os minikönyvtárát úgy alkották meg, hogy minimum egy évig élménydús segítséget adjon Neked és gyermekednek a játékos angol nyelvelsajátításhoz.
 

A My First Reading Library mesék szövegeinek nehézségi szintjei: 

• 22 x Usborne Very First Reading mesekönyv
• 12 x Usborne First Reading Level One mesekönyv
• 16 x Usborne Very First Reading Level Two mesekönyv

Az első 22 könyv az “Usborne Very First Reading” szintű olvasmányokat tartalmazza, amelyek szakértők által, a phonics módszer szerint íródtak. Ez az a módszer egyébként, amivel már 3-4 évesen az angol kisgyerekek elkezdenek ismerkedni az angol hangzókkal, szavakkal, szóösszetételekkel.

következő 12 könyv az “Usborne First Reading Level One” szintjére kalauzol el benneteket. Ezek az izgalmas, rövid történetek, novellák azoknak a gyermekeknek íródtak, akik már a kicsit komplikáltabb szövegeket is értik, vagy esetleg saját maguk szeretnének teljesen egyedül olvasni.

 

Az utolsó 16 könyv pedig az “Usborne Very First Reading Level Two” szinten íródott, és tökéletesek arra, hogy mind a szóbeli kommunikációban, mind az olvasáskészségben önbizalmat építsenek gyermeked számára.

Minden könyvben beszédes, vidám, színes illusztrációk találhatók, illetve minden köny végén több, szövegértést és szóbeli kommunikációt segítő feladatot találsz.

A My Reading Library mesék szövegeinek nehézségi szintjei:

14 x First Reading Level Three - Ezen a szinten arra bátorítjuk az olvasót, hogy egyre gyakrabban olvasson és magabiztosságot szerezzen. A történetekben sok az ismétlés és viszonylag kevés a szöveg, így egyre gyakorlottabbnak érezi magát a gyermek és sikerélményt szerez.
 

16 x First Reading Level Four - Ezen a szinten arra bátorítjuk az olvasót, hogy legalább 750 szavas olvasói szókincset építsen ki. A történetekben kevesebb az ismétlés, kiforrottabb a narráció, összetettebbek a mondatok és szószerkezetek. 

20 x Young Reading Series One - Ez a szint azoknak a gyermekeknek ideális, akik már szívesen olvasnak egyedül (vagy már "tanulnak" egy ideje angolul és jó a nyelvtudásuk), és lekötik őket a hosszabb történetek is. 48 oldalas könyvek tartoznak ebbe a csoportba. Vagy egy hosszabb történettel találkozunk, fejezetekre osztva, vagy több rövidebb mesét olvashatunk. Rövid mondatok és egyszerű nyelvtani szerkezetek jellemzik a történeteket, hétköznapi szókinccsel.
 

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
4.
2020.03.31 00:00
 - Andrea
Andrea
2020.03.31 00:00
Nagyon örülök, hogy megrendeltem ezt a kettős könyvcsomagot. A gyerekeim imádják az izgalmas történeteket, a képek szuperek, követik a szöveg tartalmát.Az olvasmány utáni feladatok érdekesek, segítik az angol olvasástanulást. A képrészletek elősegítik az önálló történetmesélést, szókincs aktiválást, mondatalkotást.
3.
2019.12.20 00:00
 - Varga Rita
Varga Rita
2019.12.20 00:00
Érdekes, izgalmas történetek. Szuper!
2.
2019.06.12 00:00
 - Kiss-Péter Renáta
Kiss-Péter Renáta
2019.06.12 00:00
Szuper Ez a könyvcsomag! Csak ajánlani tudom minden kedves szülőnek!
1.
2019.06.09 00:00
 - Keller Irma
Keller Irma
2019.06.09 00:00
Minden gyerekem imádja! Egymás között cserélgetik! Alig várjuk a következő Prémium kihvást amihez csatlakozhatunk!
simplepay_hu