Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

My Reading Library 2

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (7 vélemény)
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Emily
2020.06.21
My daughter like it very much!
Czinkóczky Anna
2020.06.10
Profi bolt, jó a termék, elégedett vagyok.
Varadi Andrea
2019.07.15
Nagyon szeretjük ezt a könyvgyűjteményt. Már hosszabb, de kisgyermekek számára abszolut élvezhető meséket tartalmaz. Külön élmény, hogy érdekes ázsiai, afrikai eredetű mesék is a részét képezik. Kicsit hiányolom a rejtvényeket a végéről.
Márton Erika
2019.06.26
Szuper könyvcsomag akárcsak a zöld. Ha kicsit hosszabb mesét szeretne a lányom ebből válogatunk. Szintén biztos, hogy sokáig örömmel fogjuk forgatni a könyveket
Dr. Pelbárt Szilvia
2019.06.21
Anno Kristóf kapta ezt a könyvcsomagot,, Zsófi meg a zöldet. Zsófival nagyon sokszor választunk a hercegnős mesékből, amik a kötet young reading 1 részében vannak. Bár puzzle nincsen benne, de szoktam neki kérdéseket feltenni, amire szívesen válaszol, vagy szándékosan félreolvasom, amit ki javít. Elejétől végéig elolvastuk őket, vannak könyvek, amiket legalább ötször. Szóhasználata bonyolultabb, felnőttek számára is fejlesztő fordulatok vannak benne. Időnként vannak olyan kifejezések, amiket nem tud értelmezni Zsófi, akkor körül kell írni. Sok-sok képpel gazdagított.
Barta Klára
2019.06.18
Kisfiam 1,5 éves korában angol gyerekkönyveink első darabjaiként vettük a sorozatot, de most, még 2 évvel később is rendszeresen olvasunk belőle. Nagyon jó, hogy sok kis könyvből áll a sorozat, így könnyen magunkkal vihetőek a mesék bárhová és annak ellenére, hogy nem keményborításúak a könyvek, jól bírják a strapát.
Adri
2019.06.15
Az elsö könyvsorozat, amit megvettem. Második szint jó történetekkel, szép képekkel, egyre nehezedö szövegekkel. Egyetlen hibája, hogy nincs puzzle a végén, mint az elözö sorozatnál.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza