Big Wipe-Clean Activity Book

Vélemény írása a termékről

Ez a foglalkoztató dupla vastag, azaz 40 oldalon keresztül élvezhetitek a színes feladatokat! Itt már az agytekervényeket is megmozgatjuk, hiszen útvesztőket, és szabadon dekorálható figurákat is találtok a munkafüzetben, így a kreativitásnak semmi sem szab határt! Hála a szuper Wipe Clean tollnak minden nap új mintákkal díszíthetitek fel a képeket!

Minden óvodás kisfiú és kislány kedvence lesz a rajzoló füzet, hiszen két tollat kapnak hozzá, így akár Anyával, Tesóval, vagy baráttal is megoszthatják és együtt készíthetik el a képeket! A kiadó a Wipe-Clean sorozat best seller darabjait “gyúrta egybe” ebbe a füzetben, sokféle díszítő mintázás, kép kiegészítés, pont összekötés és útvesztő vár Rátok!

Young children will have great fun completing the colourful activities in this wipe-clean book. There are patterns to doodle and scenes to complete, including dot-to-dots and mazes. A fun and engaging way for young children to learn and develop pen control. Each page is wipe-clean so that children can complete the activities again and again with the special pen.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
2.
2020.03.22 00:00
 - Anikó
Anikó
2020.03.22 00:00
Megvan már a First pen control de mivel mindkét fiam szívesen használta, gondoltam jól jöhet egy másik wipe&clean axtivity book. Nagyobb fiam már bonyolultabb feladatokat kA találhat benne magának amit azért a kisebb is előszeretettel megpróbál megoldani. A kalózos útvesztő például mindkettejüknek nagyon tetszett. Az oldalak nem csupán a feladatok típusaiban hanem a képek tematikájában is sokszínűséget mutatnak.
1.
2019.06.19 00:00
 - Csinga Csabáné
Csinga Csabáné
2019.06.19 00:00
Délutánonként együtt rajzolgtunk a nagyommal ebbe a szuper könyvbe, míg a kistesó alszik. Nagyon szeretjük mind a ketten.
simplepay_hu