Big Machines Sticker Book

Vélemény írása a termékről

An exciting sticker book packed full of lively scenes for children to cover with over 300 big machines stickers. Each colourful scene is begging to be filled with diggers, cranes, trucks, bulldozers and workers. Simple text gently suggests which scene needs which big vehicles. This book contains three First Sticker Book titles: Trucks, Diggers and Building sites.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 4,5 )
2.
2019.06.23 00:00
 - Barta Klára
Barta Klára
2019.06.23 00:00
Nagyon tetszik, hogy a járműveket ábrázoló matricák alatt olvasható a nevük is, így könnyen el lehet sajátítani minden speciális jármű nevét is. Sajnos miután beragasztjuk a járműveket egy adott helyre, a jármű neve már nem látszik, az marad a matrica eredeti helyén.
1.
2019.07.14 00:00
 - Kálvin Annamária
Kálvin Annamária
2019.07.14 00:00
Fiúknak, akik odavannak az építkezésekért és a munkagépekért ez egy "must have". Miden oldal egy-egy területet ölel fel, például munkagépek a farmon, a kőfejtőben, az útépítésen, építési és bontási területeken, és van több olyan oldal, amit a gyerek teljesen a saját ízlésére szabhat. Az egyetlen hátránya tényleg az, hogy a nevek nem tartoznak a matricákhoz, azokat csak a matricás oldalra visszalapozgatva lehet visszakeresni.
simplepay_hu