Peppa Pig: Peppa's Super Noisy Sound Book

Vélemény írása a termékről

Ki ne imádná Peppát és kedves családját? Az édes kis történetek nem csak arra jók, hogy jól szórakozzatok, de zseniálisan fejlesztik az egész család angol tudását és a szülői készségeteket is! Ha már láttatok Peppa videót, akkor azért érdemes ezek a könyvek között mazsoláznotok, ha pedig nem, akkor azért. Hamarosan megértitek, hogy miért is nagy kedvencünk Peppa családja és barátai, és miért ajánljuk nagy-nagy szeretettel a játékos angol nyelvátadáshoz és a kétnyelvű neveléshez. Korosztályonként, nemenként, és akár évszakonként is tudsz csemegézni. Szuper mesekönyvek és foglalkoztatók várnak a Bookfairy jóvoltából!

Peppa's Super Noisy Sound Book is a fun, interactive sound book, for fans of Peppa Pig! Snort! Find out what happens when Peppa and George's very quiet day turns very noisy indeed! With 18 sound buttons to press as you read the story, this is a super noisy gift for every Peppa fan! Based on the BAFTA award-winning animation.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
2.
2019.06.19 00:00
 - Rendek Rita
Rendek Rita
2019.06.19 00:00
Lányaim kedvence ez a kismalac, ennek a könyvnek a megrendelését sem bántuk meg!
1.
2019.06.01 00:00
 - adrienn.belany
adrienn.belany
2019.06.01 00:00
A történetek aranyosak és nem hosszúak, kicsi gyerekeknek pont ideális. A képek cukik, a nyomógombokat meg élvezettel nyomkodja Adél. Nagy kedvenc
simplepay_hu