Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra szeptember 1-jétől!
 

Raccoon on the Moon

Raccoon on the Moon
Raccoon on the Moon
Raccoon on the Moon
Raccoon on the Moon
Raccoon on the Moon
Raccoon on the Moon
Raccoon on the Moon
Raccoon on the Moon

Viszlát! - pityereg a kis mosómedve - megyek a Holdra. Holnap ebédre itt vagyok, vagy késő délután.

 

Ha tetszik ez a mese, érdemes vetned egy pillantást a Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD című könyvre, aminek az ára jóval kedvezőbb!

 

A Phonics rendszer szerint rímekbe szedett szövegezésű, beszédes történetek, amelyek segítik a nem anyanyelvi beszélőt abban, hogy a lehető legszebben ejtse ki az angol szavakat, illetve kifejezően, de mégis egyszerűen kommunikálhasson.

 

A totyogósok mellett ne feledkezzünk meg azokról a kisiskolásokról sem, akik most kezdenek ismerkedni az olvasással angolul! Ezt a kiadványt ugyanis az angolszász országokban az olvasás tanítására és gyakoroltatására használják nagy sikerrel.

 

3 290 Ft
Beszállítói raktárban
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A funny rhyming story with phonic repetition and colourful illustrations specially designed to help children learn to read. “Goodbye!” cries Raccoon, “I’m off to the moon. I’ll be back by lunchtime, or late afternoon.” Goose grins and she giggles. “You foolish Raccoon!” Simple, rhyming text helps children to develop essential language and early reading skills, and there are guidance notes for parents at the back of the book.
Életkor:3+
Kiadó:Usborne

Oldalszám:24 oldal
Méret:210 x 210mm
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2017,állat,angol,animal,book,english,gyerekkönyv,ovisoknak,szavak,szünidőre,usborne,words
Cikkszám
9781409580409
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu