Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra január 1-jétől!
 

Pirate Maze Book

Pirate Maze Book

A hét tengert áthajózva, hajótörések közepette kereshetik a gyerekek az utat a kincshez, mint az igazi kalózok. Az Usborne vadonatúj sorozatának első kiadványában több, mint 40, egyre nehezedő (!) útvesztőt kell a gyerekeknek megfejteniük. Megoldókulcs a könyv végében található.

Children can sail the seven seas, surviving shipwrecks and hoarding gold with this treasure trove of colourful mazes. There are over 40 mazes, from secret smuggler tunnels to treasure maps and shipwrecks full of plunder. The mazes are more challenging with each turn of the page and all the answers are at the back of the book.

4 390 Ft
Beszállítói raktárban
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Szállítási határidő minimum 3 hét!

Életkor:5+
Kiadó:Usborne
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2017,babáknak,book,gyerekkönyv,kalózok,keménylapú,készségfejlesztés,kincs,könyv,könyvajánló,maze,ovisoknak,szavak,szünidőre,usborne,words,zene
Cikkszám
9781409598510
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2019.06.16 00:00
 - Juli
Újra és újra előveszik a gyerekek, sok évig kitart ez a könyv. Elég sok, viszonylag nehéz útvesztő van benne. A lányom 4 és fél évesen büszkélkedett, hogy már egyet meg tud oldani (az egész könyvből). A fiam 5 éves kora körül kaphatta, 7 és fél évesen még rendszeresen előveszi, nézegeti. Szerintem már a grafikája is olyan, hogy a végtelenségig el tudják nézegetni. Csak ajánlani tudom.
simplepay_hu