Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra szeptember 1-jétől!
 

Phonics Readers Set 2 + 20 How to read video webinars

-74%
Phonics Readers Set 2 + 20 How to read video webinars
Phonics Readers Set 2 + 20 How to read video webinars
Phonics Readers Set 2 + 20 How to read video webinars
Phonics Readers Set 2 + 20 How to read video webinars

Szenzációs könyvválogatás, videósorozattal, amely segíti a kétnyelvű nevelést.

Az olvasás fontosságáról nem kell sokat mondanunk Neked. Tudod, hogy minél többet olvastok kicsiddel angolul, annál magabiztosabb értője, majd később használója lesz a nyelvnek. A Phonics Readers Set könyvei nem pusztán mókásan illusztrált angol mesekönyvek, hanem szakértők által tervezett, és a Phonics rendszer szerint rímekbe szedett szövegezésű, beszédes történetek, amelyek segítik a nem anyanyelvi beszélőt abban, hogy a lehető legszebben ejtse ki az angol szavakat, illetve kifejezően, de mégis egyszerűen kommunikálhasson.

Figyelem! Az eredeti könyvszetthez nem tartozik hanganyag! Ezért készítettünk Neked egy teljes videósorozatot, amiben felolvassuk a meséket és elmondjuk, milyen korosztállyal, hogyan használd ezeket a csodálatos meséket!

A totyogósok mellett ne feledkezzünk meg azokról a kisiskolásokról sem, akik most kezdenek ismerkedni az olvasással angolul! Ezt a kiadványt ugyanis az angolszász országokban az olvasás tanítására és gyakoroltatására használják nagy sikerrel.

41 818 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

10 990 Ft
Kezdete: 2023.04.13   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

With simple rhyming text and phonic repetition, Usborne's Phonics Readers are specially designed to develop essential language and early reading. The various amusing stories will encourage children to recognise letter sounds while making the whole reading experience fun. There are helpful notes at the back of each book for parents, too. From Mole's mission to find a bigger home to Bug's quest for a good night's sleep, these terrific tales are sure to keep new readers entertained, making the perfect gift for younger children just beginning to get to grips with reading for themselves.

Develop early reading with this fun Phonics Readers Set!

The 20 titles include:   Ted in a red bed Ted's shed Toad makes a road Mouse moves house Hen's pens Fox on a box Fat cat on a mat Big pig on a dig Frog on a log Goose on the loose Underpants for ants Croc gets a shock Bee makes tea Bug in a rug Cow takes a bow Snail brings the mail Crow in the snow Goat in a boat Llamas in pyjamas Raccoon on the moonÉletkor:1+
Kiadó:Usborne
Méret:210x210mm

Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
phonics_readers_set 2_01-1
Címkék
2019,állat,animal,baby,book,girls,írás,kezdőknek,március,mese,mesekönyv,meseolvasás,nature,nyár,ovisoknak,phonics reader,pictures,rhyme,stories,story,summer,szavak,szünidőre,tales,természet,újdonság,usborne
Életkor
Babák (0-3 év)
Cikkszám
phonics_readers_set_2_01-1
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
1970.01.01 01:00
 - Gyulai Andrea
Imádja a fiam (22 ho)! A Bee makes tea olyan kedvenc lett, hogy 2 héttel az után, hogy megkapta, kívülről tudta! (Én is. Egy párszor el kellett olvasnom :) )
2019.09.24 00:00
 - Kiss Bertalan
Komplett mondatokat használ már a könyvekből a mindennapi életben pl. Look out! That xyz is hot! Szuper csomag! Csak ajánlani tudom! "
1970.01.01 01:00
 - Nagy András
Csak ajánlani tudom mindenkinek, és tényleg nem lehet elég korán kezdeni az angolozást! "
1970.01.01 01:00
 - Rácz Cecília
Mivel jó sokféle van a pakkban, ezért tudom keverni őket: mindig olvasok fel olyat, amit már többször hallott, és olyat is, amit még kevesebbszer. Egy idő után mindegyik ismerős lesz neki.
1970.01.01 01:00
 - Gurmai Gergely
Zseniális könyvcsomag! Hetente többször olvasok a pár hónapos kisbabámnak belőlük, imádja már most :) Néhány minta videó után nagyon könnyű ráérezni, hogy hogyan olvassuk fel, úgy még többet ad, nekem is élmény a felolvasása :) Mókásak a rajzok. Egyelőre úgy olvasom, hogy az ölemben van a kislányom, és a borítót látja. Mivel az is szép színes és jópofa, ezért ő azzal elvan, miközben szippantja be az angolt :) Az ismerős rímeknél pedig már most fel szokott nevetni.
simplepay_hu