Peep inside the Zoo

Peep inside the Zoo
Peep inside the Zoo
Peep inside the Zoo
Peep inside the Zoo
Peep inside the Zoo
Peep inside the Zoo
Peep inside the Zoo
Peep inside the Zoo

Peep under leaves and behind doors to see the animals in the zoo in this delightful flap book for young children. With flaps and holes to peep underneath and through, noisy parrots, cheeky monkeys, very tall giraffes and lots more are revealed. Sure to become a firm favourite for young animal lovers.

4 390 Ft
Beszállítói raktárban
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Peep Inside könyvek nagy kedvencek nálunk. Szerintem a Te gyermeked is szeretni fogja és rengeteget fogtok tanulni belőlük. Nézd meg közelebbről!

Életkor:3+
Kiadó:Usborne

Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2017,állatkert,állatok,animals,flap book,gyerekkönyv,készségfejlesztés,könyv,óvodásoknak,szünidőre,usborne,zoo
Cikkszám
9781409549925
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2020.03.22 00:00
 - Anikó
Kisfiam imádja a kihajtogatós könyveket! Ez a könyv is bevált akárcsak a Peep inside sorozat többi példánya. Strapabíró. Kifejezetten szereti az apró részleteket felfedezni vagy a nagy gorilla karjait kihajtani.
2019.07.08 00:00
 - Bognár Betty
A Peep inside the zoo hatalmas kedvence a kislanyomnak. Szep képek, kihajtós fülecskék, haszonos, de egyszerű információk az állatokról. Egyszerűen szuper.
2019.06.06 00:00
 - Katona Csaba
Peep Inside the Zoo kukucskálós könyv abszolút befutó lett, imádja ki-, be hajtogatni a fülecskéket, mögöttük felfedezni, amit rejtenek, átkukucskálni a lyukakon, énekeket és mondókákat mantrázni az állatokhoz és cselekvésekhez. Hosszú percekre leköti az amúgy nyugvásra képtelen gyerekemet. Az illusztrációk pedig csodálatosak.
simplepay_hu