Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra január 1-jétől!
 

Peep Inside the Garden

Peep Inside the Garden

A sunny garden hums, buzzes, creeps and crawls with life... Peep inside to see what you can find. A beautifully illustrated non-fiction picture book for very little children with lots of flaps to lift, holes to peep through and animals and insects to spot. Children can peek at the insects buzzing beneath flower petals, spot a sleepy toad hiding in a logpile and lift a lily pad in the pond to uncover lots of tiny baby newts! A charming introduction to the world around us for very young children.

4 390 Ft
Beszállítói raktárban
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Videó
Részletek

A Peep Inside könyvek nagy kedvencek nálunk. Szerintem a Te gyermeked is szeretni fogja és rengeteget fogtok tanulni belőlük.

Életkor:3+
Kiadó:Usborne

Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2017,állatok,animals,babáknak,bogarak,book,garden,gyerekkönyv,insects,keménylapú,kert,készségfejlesztés,könyv,ovisoknak,szünidőre,usborne
Cikkszám
9781409572138
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2019.06.07 00:00
 - Tiggris
Nálunk a legnagyobb sztár a Peep inside sorozat, abból is a garden rész, de több is meg van és mindegyik nagyon jó, mert pici gyereknek is érthető nyelven magyarázz el dolgokat a természetről, a világról. Nekem nagyon hasznosak benne a picit komolyabban megírt szövegek, mert nem tudok ahhoz eléggé angolul, hogy a növényekről, állatokról egyszerű tőmondatoknál többet mondjak, de ebből megtanulhatunk együtt, változatosan beszélni ezekről a dolgokról. Rengeteg új szót, mondatot tanultam belőle, még felnőttként is élvezem. Alina meg imádja nyitogatni a füleket és rácsodálkozni újra és újra, pedig ezerszer látta. Volt, hogy hetekig mindennap elővette. Ha lesz pénzem biztos, hogy a teljes sorozatot összegyűjtöm, mert ráadásul nagyon jól bírja a gyűrődést, ahogy mondjuk az Usborne könyvek mind, úgyhogy szerintem évtizedekig fogjuk tudni használni őket. Ha csak egy könyvet kéne választani akkor azt mondanám, hogy nálunk ez a kedvenc.
Videó
simplepay_hu