100% pamut fonalból kézzel készült Rhyme Time Polip újszülötteknek

100% pamut fonalból kézzel készült Rhyme Time Polip újszülötteknek

Dániában 2013-ban egy csapat önkéntes elkezdett polipokat horgolni koraszülött babák számára. A polipok karjai, csápjai az ölelést, egyfajta biztonságot jelentenek a babáknak, amikor elhagyva az anyaméhet ezek a csápok a köldökzsinórra emlékeztetik őket. Neonatológus szakemberekkel konzultálva (mosás, sterilizálási lehetőség) eljutottak a végleges formáig.

A polipok kizárólag 100 %-os pamut fonalból készülhetnek. A csápok kihúzva 18 – 20 cm lehetnek.

A fej rész töltőanyaga előzetesen nylon zokniba tett vlies (ejtsd: flíz) lehet, így az előírt szoros horgolás mellett sem tud átbújni a töltő anyag a horgolt szemeken. Mind a fonal, mind a töltőanyag baba-barát, antiallergén anyag!

A polipok természetesen nem csak a koraszülött babáknak hasznosak, hiszen segítik a fogó reflex fejlődését, vidám színei, tökéletes mérete, tisztántarthatósága egyaránt segítséget nyújtanak az újszülötteknek.

Miután mindezeknek gondosan utána jártunk, úgy döntöttünk, hogy a polipok bekerülnek a mi csomagjainkba is, mint a babák első hasznos, vidám és nem utolsósorban fejlődésüket segítő játékok. Ajánljuk minden baba számára, mint az első, köldökzsinórra emlékeztető, fejlődésüket segítő színes és hasznos támogató játékot.

2 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
567891234
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!