Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

My First Keyboard Book
My First Keyboard Book
7 150 Ft

My First Keyboard Book

My First Keyboard Book
My First Keyboard Book
My First Keyboard Book

Szeretnéd kicsidet bevezetni a hangszeres zenélés csodálatos világába? Ezzel a strapabíró billentyűs könyvvel Ti is könnyen dalra fakadhattok. A színkód alapú kottákat gyermeked akár önállóan is megfejtheti! A legismertebb dallamokat játszhatjátok el, úgy mint a Twinkle twinkle, Frère Jacques, Ode to Joy and Row, Row, Row your Boat, sőt, saját dalok költéséhez is kaptok segítséget. Minden hangjegy különböző színnel van ellátva, melyet a billentyűkön kikeresve szólaltathattok meg. Az illusztrációk meseszépek, így a dalok szövege is könnyen értelmet nyer!

Azonnal elvihető   (2 db)
7 150 Ft
Részletek

A sturdy keyboard attached to a book of well-known tunes, with colour-coded notes so that anyone can play them. Tunes include Twinkle, Twinkle, Frère Jacques, Ode to Joy and Row, Row, Row your Boat and there are ideas for making up simple tunes too. Each note is represented by a colour that corresponds to the same colour on the keyboard, so even very young children can pick out the tunes. With delightful illustrations, this is a lovely gift that can be taken anywhere.

Életkor:3+
Kiadó:Usborne

Oldalszám:20
Méret:230 x 260mm
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Életkor szerint
Óvodások (3-6 év)
Cikkszám
9781409582403
Videó
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Sarlósiné Verpec Enikő
2020.11.21
Nagyon szeretjük ezt a könyvet, igazi zongora hangja van, és külön tetszik, hogy a fekete billentyűk is megszólalnak. A színkották segítségével könnyen le lehet játszani a dalokat. Jó minőségű, strapabíró.
Dénes
2020.01.17
A könyv egyszerűen szuper, ahogy azt már ketten írták is, az üzlet rugalmassága, segítőkészsége pedig egyszerűen példaértékű.
Anita Veress-Szabó
2019.10.23
Csodálatos könyv! 3 éves kislányommal nagyon szeretjük ezt a könyvet.
Bartok Berta
2019.06.10
Nagyon szuper könyv! Csak ajánlani tudom, mert nekünk nagyon bevált! Imádjuk
Hasonló termékek