Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra január 1-jétől!
 

Measuring Things Activity Book

Measuring Things Activity Book

Tanuljunk együtt a mérésről! Ez a szórakoztató foglalkoztató megtanítja mérni a hosszúságot, a szélességet, a hangerőt, a gyorsaságot, a tömeget és az időt is. A feladványok sokrétűek: megmérhetjük egy útvesztő hosszát, kiszámolhatjuk egy mézeskalácsház területét, megmérhetjük az állatok súlyát, és még sorolhatnám. Az apró tesztek segítik a gyerekeket, hogy fejezetről fejezetre elmélyítsék a tudásukat.

3 850 Ft
Beszállítói raktárban
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Learn about all kinds of measuring with this entertaining activity book, including length, perimeter, volume, mass and time. Puzzles include working out the area of gingerbread houses, measuring the length of a maze, seeing how much animals weigh and more. Quizzes after each section let children test what they’ve learned.

Életkor:6+
Kiadó:Usborne
Szállítási idő:Kb. 2 hét a 2018. júliusi megjelenéstől számítva! Türelmed köszönjük!
Méret:250 x 216mm
Oldalszám:64 pages + 2 pages stickers
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2018,book,foglalkoztató,gyakorlás,gyerekkönyv,language,matek,maths books,measuring,mérés,new,number,numbers,nyelv,olvasás,reading,számolás,szünidőre,usborne
Cikkszám
9781474933810
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
simplepay_hu