Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra szeptember 1-jétől!
 

Look Inside Body

Look Inside Body
Look Inside Body
Look Inside Body
Look Inside Body
Look Inside Body
Look Inside Body
Look Inside Body
Look Inside Body
Look Inside Body
Look Inside Body

Fedezzétek fel az emberi test varázslatos birodalmát! Ebben az ismeretterjesztő könyvben rengeteg segítséget találsz ehhez a felfedezéshez, több, mint száz fülecskét tudtok kihajtani. Az agyunk, az érzékelésünk, a testrészek, és még annyi minden vár arra, hogy felfedezzétek őket. A test teljes működését megismerhetitek a gyermekek nyelvén.

From brains and blood to senses and skin – children will love exploring the ins-and-outs of the human body with this fantastic interactive book.
Young readers’ minds will boggle as they learn about how their brains work, what happens when they eat, how their lungs use oxygen and much more.
Full of surprises to keep enquiring minds entertained, including flaps beneath flaps and a cheeky peek inside a toilet cubicle.

 
“This book is amazing”
I bought this at a book fair for my grandchildren to read at my house. I love learning about the human body and how it works, and hoped I could share it with them. Well my 4 year old grandson can't put it down, we love sharing the information in this informative book together. I highly recommend it! This was my first purchase from this company, I look forward to many more.
Lynn Braucht
5 490 Ft
Beszállítói raktárban
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Look inside könyvek nagy kedvencek nálunk. Szerintem a Te gyermeked is szeretni fogja és rengeteget fogtok tanulni belőle. Nézd meg közelebbről!

Életkor:5+
Kiadó:Usborne
Szállítási idő:Kb. 2 hét a júliusi megjelenéstől számítva! Türelmed köszönjük!
Méret:216 x 192mm
Oldalszám:14 pages
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2018,biology,body,book,ember,érzékszervek,gyerekkönyv,human,language,new,növények,nyelv,olvasás,reading,senses,szünidőre,test,usborne
Cikkszám
9781409549475
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2019.06.15 00:00
 - Juli
Mi sokat beszélgetünk a testről, egészségről és rendszeresen előkerül ez a könyv. Segítségével magyarázom el, hogy hogy működik egyes testrészünk, mi kell ahhoz, hogy jól működjön. Legutóbb az étkezés, emésztés, gyomorrontás volt a téma, napokig újra és újra elővette a lányom, és át kellett ismételnünk a témát.
simplepay_hu