Little book of Nursery Rhymes

Little book of Nursery Rhymes

Több, mint 50 közkedvelt, klasszikus angolszász gyerekdal szövege és hozzá bájos illusztrációk várnak Rátok! Kiváló zsebkönyv anyának, bárhol Veled lehet, belekukkanthatsz, lapozgathatjátok közösen is! Kedvenceitek, mint Humpty Dumpty, Jack and Jill és Little Miss Muffet mind ott lesznek!   Every child’s favourite nursery rhymes wrapped up in the perfect bedtime format, with a luxurious padded cover. An excellent gift, featuring all the classics: Humpty Dumpty, Jack and Jill, Little Miss Muffet, and many, many more. Also includes games and actions to complement and enhance the rhymes.

3 290 Ft
Beszállítói raktárban
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Little Books darabok nagy kedvencek nálunk. Szerintem a Te gyermeked is szeretni fogja és rengeteget fogtok tanulni vele. Nézd meg közelebbről!

Életkor:3-12 év
Kiadó:Usborne

Oldalszám:64
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2017,book,gyerekkönyv,iskolásoknak,klasszikus gyerekdalok,könyv,könyvajánló,Little book of Nursery Rhymes,Nursery Rhymes,nyár,ovisoknak,summer,szünidőre,usborne,zsebkönyv
Cikkszám
9780746064634
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2019.06.27 00:00
 - Varadi Andrea
Nagyon szeretjük a könyvet, sok népszerű angol gyermekdalt tartalmaz, szépen illusztrált és a kismérete miatt bármikor magunkkal tudjuk vinni, át tudjuk lapozni.
2019.06.27 00:00
 - Márton Erika
Szeretem, mert kicsi, mégis sok dal és vers van benne. Könnyen tudok puskázni, ha elfelejtem a szöveget :-)
2019.06.18 00:00
 - Bognár Betty
A legismertebb angol gyermekdalok gyűjteménye, szép illusztrációval. Kis mérete miatt elfér a táskámban, így gyakran velünk van hosszabb utakon. Szívesen énekelünk belőle.
2019.06.05 00:00
 - dr. Pelbárt Szilvia
Valóságos kincsa ez a gyűjtemény, hosszabb autóutakon mindig magunkkal visszük, sok dal hosszabb változata is megtalálható benne, mint a Twinkle, Twinkle little star vagy a Mary had a, little. Kisméretű, így befér a táskámba is. Kedves, érthető rajzokkal, több olyan dallal is, amit ritkán használunk.
simplepay_hu