Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra szeptember 1-jétől!
 

Gruffalo And His Friends Gift Bag With 10 Lovely Stories by Julia Donaldson

Gruffalo And His Friends Gift Bag With 10 Lovely Stories by Julia Donaldson
Gruffalo And His Friends Gift Bag With 10 Lovely Stories by Julia Donaldson
Gruffalo And His Friends Gift Bag With 10 Lovely Stories by Julia Donaldson
Gruffalo And His Friends Gift Bag With 10 Lovely Stories by Julia Donaldson

Ismeritek Gruffalo (Graffaló) történetét? Találkoztatok már vega T-Rex-szel? Láttatok-e jóságos boszit egy állatokkal megrakott seprűnyélen? Julia Donaldson képes mesekönyvei, méltón híres klasszikusai, a mai gyerekek számára is éppoly szórakoztatóak, mint az előző generációknak!

Ez a szellemes, csodálatos rímpárokat felvonultató, bájos mesekönyv-sorozat végre nálunk is elérhető!

 

Ezzel a 10 részes mesekönyv-gyűjteménnyel nem lőhetsz mellé! A praktikus kézitáskában bárhová magatokkal vihetitek a tíz csodálatos mesét. Nem maradhat ki a nyaralós pakkból sem! Donaldson vidáman csilingelő, rímelő szövegei, valamint Axel Scheffler és más híres illusztrátorok jellegzetes, beszédes rajzai nektek is örömteli, vidám angol perceket okoznak majd.

Újabb "must have pack" ovisoknak és kisiskolásoknak... olyan gyerekeknek, akik már jól értik a kicsit komplexebb angol szövegeket. Garantáltan sokat fogsz belőle te is tanulni, szülőként.A totyogósok mellett ne feledkezzünk meg azokról a kisiskolásokról sem, akik most kezdenek ismerkedni az olvasással angolul! Ezt a kiadványt ugyanis az angolszász országokban az olvasás tanítására és gyakoroltatására használják nagy sikerrel.

28 855 Ft
Beszállítói raktárban
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Can your children spot the Gruffalo? Do they want to meet a vegetarian T-rex? How about hitching a ride on a witch’s already heaving broomstick?

 

Julia Donaldson’s picture books are rightly regarded as classics and this collection of 10 of her best gives you the chance to share some truly wonderful stories with your little readers. You can also share them out in party bags so all your little one’s friends can delve into these perfect stories.

 

Julia’s fun, flowing and rhyming text is complemented by artwork from incredible illustrators including Axel Scheffler, David Roberts and Lydia Monks.

 

Why should you buy this collection? Julia Donaldson’s much-loved books are a must for every toddler’s bookshelf.

 

Titles in this collection (10):

  • The Gruffalo

 

  • The Gruffalo’s Child

 

  • The Snail and the Whale

 

  • Room on the Broom

 

  • Monkey Puzzle

 

  • Cave Baby

 

  • The Paper Dolls

 

  • What the Ladybird Heard

 

  • The Troll

 

  • Tyrannosaurus Drip

 

 •  Életkor: 3+
Kiadó:The Book People

Méret: 32.0cm x 27.4cm
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
angol,english,Graffalo,Gruffalo,Julia Donaldson,mese,reading,story,tale,usborne
Életkor
Babák (0-3 év)
Cikkszám
9781529017311
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2019.10.23 00:00
 - Anita Veress-Szabó
Mi is nagyon szeretjük! Most a Monkey Puzzle a nagy kedvenc.
2019.06.19 00:00
 - Szilvia Pelbárt
Nagyon jó.
2019.06.19 00:00
 - Szilvia Pelbárt
Nagyon szereti Zsófia a rímelős meséket, egyre inkább fel is ismeri őket, saját maga is alkot ezeknek a meséknek köszönhetően.Amellett, hogy nagyon viccesek,, szerintem a szókincset is jól fejlesztik a mesékben levő mondatok. Zsófi kedvence a Gruffalo gyereke.
2019.06.18 00:00
 - Pödör Andrea
A Gruffalo a kisfiam legnagyobb kedvence, mindennap többször el kell olvasnom neki, már kivülről tudom, annyira fülbemászóak a rímek. A többi történet is nagyon aranyos és vicces.
2019.06.15 00:00
 - Belány Adrienn
Ez a könyvcsomag tényleg must have. Nemcsak a lányok imádják, hanem én is. A történetek rímelnek, érdekesek pici gyerek számára. A rajzok lenyügözöek, csak a képekröl simán lehet mesélni és énekelni. A Gruffalo meg nem véletlen kapott sok díjat..a legjobb :)
simplepay_hu