Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra szeptember 1-jétől!
 

Giraffe in the Bath

Giraffe in the Bath

A Zsiráf rettenetesen vágyik, egy kád fürdőre az egésznapos munka után, de senki sem hagyja békén...


Ha tetszik ez a mese, érdemes vetned egy pillantást a Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD című könyvre, aminek az ára jóval kedvezőbb!


A Phonics rendszer szerint rímekbe szedett szövegezésű, beszédes történetek, amelyek segítik a nem anyanyelvi beszélőt abban, hogy a lehető legszebben ejtse ki az angol szavakat, illetve kifejezően, de mégis egyszerűen kommunikálhasson.


A totyogósok mellett ne feledkezzünk meg azokról a kisiskolásokról sem, akik most kezdenek ismerkedni az olvasással angolul! Ezt a kiadványt ugyanis az angolszász országokban az olvasás tanítására és gyakoroltatására használják nagy sikerrel.


3 290 Ft
Beszállítói raktárban
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Phonics Readers könyvek nagy kedvencek nálunk. Szerintem a Te gyermeked is szeretni fogja és rengeteget fogtok tanulni belőle. Nézd meg közelebbről!

Életkor:3+
Kiadó:Usborne

Méret:210 x 210mm
Oldalszám:24
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2018,állatok,animals,book,giraffe,gyerekkönyv,language,meseolvasás,new,nyelv,olvasás,reading,szünidőre,usborne,zsiráf
Cikkszám
9781474918480
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2019.06.21 00:00
 - Dr. Pelbárt Szilvia
A mókás képek és rímelő mondatpárok megkönnyítik az olvasást kisiskolások számára, olvasni vágyó ovisoknak belevésődnek az agyába a rímek és a mondatokat használni fogja magáról is. Alig várom, hogy a Mesemondó 3 megszervezésre kerüljön. Mind a szülők mind a nagyobb gyerekek szívesen végighallgatják ezeket a vicces meséket.
2019.06.15 00:00
 - Miklós Klaudia
Alig vártuk már ezt a könyvet! Szuper rímek,cuki képek,nagy hahotátások minden este!
simplepay_hu