Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra január 1-jétől!
 

Fairy Gardens Magic Painting Book

Fairy Gardens Magic Painting Book
Fairy Gardens Magic Painting Book
Fairy Gardens Magic Painting Book
Fairy Gardens Magic Painting Book
Fairy Gardens Magic Painting Book
Fairy Gardens Magic Painting Book
Fairy Gardens Magic Painting Book
Fairy Gardens Magic Painting Book
 
Használj csupán vizet, és töltsd tele színekkel ezt a gyönyörű tavaszi varázsfüzetet! Tündérek mindenfelé rejtőzhetnek, találd meg és fesd őket tündöklővé! Brush the pages of this book with water and see the fairies and flowers in the enchanted garden burst into beautiful colour! Each page has intricate, black and white illustrations of a fairy garden covered in snow, a lake of lily pads, a fairy fruit patch and lots more. With a fold-out back cover to prevent colours running onto the page beneath.

 

 
3 290 Ft
Beszállítói raktárban
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Painting könyvek nagy kedvencek nálunk. Szerintem a Te gyermeked is szeretni fogja és rengeteget fogtok tanulni vele. Nézd meg közelebbről!

Életkor:5+
Kiadó:Usborne

Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2017,book,festés,gyerekkönyv,iskolásoknak,könyv,könyvajánló,magic painting,nyár,ovisoknak,summer,szünidőre,usborne
Cikkszám
9781474904582
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2019.09.14 00:00
 - Varadi Andrea
A magic painting füzetek nagy kedvenceink. A Szépen kirajzolódó festmények, nagy örömet okoznak minden korosztálynak.
2019.07.09 00:00
 - Dr. Pelbárt Szilvia
Ez az egyik kedvencünk. Sok lap van benne, nem festődik át a következő lapra, köszönhetően a behajtható fényes alátétnek. Amire figyelni kell. Nagyon jól megtanul a gyermek vonalak között maradni. Segít koncentrálni.Figyelni kell, hogy ne kapkodja el, a színek összemosódhatnak. Türelemre készteti a mozgósabb gyerekeket is. Nekünk sokféle van ebből típusú kifestőből.Ráadásul van fiúsabb, lányosabb verzió is. Témák szerint is választhatunk. Aprólékossága miatt precizitást is igényel. Én 3-4 vagy idősebb kortól ajánlom, de ez gyermek függő. Pemzlizés esetén tönkremegy a szép munka, mert minden összemosódik. A lap hátulján látni, ha túl sok vizet használ a gyermek. Érdemes kitenni a művet száradni.
2019.07.06 00:00
 - Hanna Kertész
Tündérkert, tündéri!
2019.06.11 00:00
 - eszter.listar
Nagyon szép tavaszi kifestő könyv és az sem baj, ha gyerek odavan a tündérekért. A hozzá való vékonyhegyű ecsettel (és csak sima vízzel) gyönyörűre lehet festeni a könyvben található kerteket. Szuper ötlet, hogy egy vastagabb kartont lehet az oldalak alá betenni, hogy ne üssön át a festék a következő oldalra. Kicsiknek “maszatolásra” nagyoknak precízebb festésre ad lehetőséget. Anyának is kikapcsolódás. A sok növény, virág, vízesés, méhecske, béka, és pillangó rengeteg lehetőséget ad, hogy angolul beszélgessünk a természetről, és a csodás színekről.
2019.06.15 00:00
 - Bartok Berta
Első könyvünk, amiben ecsettel festeni tudunk.. Szeretünk kislányomal festeni, ez közös hobbink. A képek szenzációsak, aprólékosak, változatosak, elvarázsolt színes vilávba vezetnek a tündérek közé. Több méretű ecsettel festve könnyebb kifesteni az apró részleteket. Szép tavaszi képekkel van tele közel 20-30 oldalon.
simplepay_hu