Cow Takes a Bow and Other Tales With CD

Cow Takes a Bow and Other Tales With CD

Six lively rhyming stories with humorous illustrations, perfect for sharing with young children. Stories use phonic repetition and simple rhyming text, specially designed to help develop essential language and early reading skills. Stories include Cow takes a bow, Snail brings the mail, Croc gets a shock and more. Suitable for reading aloud or for beginner readers. Guidance notes at the back explain how parents can help their children get the most out of this book and develop early reading skills.

A totyogósok mellett ne feledkezzünk meg azokról a kisiskolásokról sem, akik most kezdenek ismerkedni az olvasással angolul! Ezt a kiadványt ugyanis az angolszász országokban az olvasás tanítására és gyakoroltatására használják nagy sikerrel.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Phonics readers books nagy kedvencek nálunk. Szerintem a Te gyermeked is szeretni fogja és rengeteget fogtok tanulni belőle. Nézd meg közelebbről!

Életkor:3+
Kiadó:Usborne

Oldalszám:144 oldal
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2017,állat,angol,animal,book,english,gyerekkönyv,ovisoknak,szavak,szünidőre,usborne,words
Cikkszám
97814095809591
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2019.07.08 00:00
 - Bognár Betty
A nagy mesemondó kihívás során kaptuk meg ezt a fantasztikus könyvet. Vicces, kedves történetek, rímekbe szedve, szép, tartalomhű illusztrációval.
2019.06.27 00:00
 - Márton Erika
A Jump&Fun foglalkozás kapcsán szereztük be, nagyon megszerettük, gyakran olvassuk. Szép képek, rímelő szövegek, kedves történetek.
2019.06.27 00:00
 - Varadi Andrea
A nagy mesemondó kihívás keretében találkoztunk a könyvvel. Aranyos, könnyen követhető mesék, szép illusztrációkkal, CD melléklettel.
2019.06.25 00:00
 - Ráksi Zsófia
A nagy mesemondó kihívásnak köszönhetően ez volt az első mesekönyv, amit elejétől végéig elolvastunk akár egyszerre is, annyira szeretik a gyerekek. Fülbemászó, rímelő sorai könnyen megjegyezhetőek, gyakran idéznek belőle kifejezéseket. Még jó, hogy a sorozat többi részét is megvettük egyszerre, mert a Cow Takes a Bow után egyszerűen zabálták a többi Phonics könyvet is.
2019.06.18 00:00
 - Barta Klára
Kisfiam 2-2,5 éves kora körül volt nagy kedvenc ez a könyv. Minden oldalon rövid, egyszerű, rímelő szövegek/mondatok szerepelnek igényes, színes, nagy rajzok illusztrálásával, így a gyerekek számára könnyű a megértés.